Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Turcijas-Latvijas spēle tomēr bez skatītāju klātbūtnes stadionā

Rolands Eliņš

Turcijas-Latvijas spēle tomēr bez skatītāju klātbūtnes stadionā
Foto: AFP/Scanpix

Turcijas Futbola federācija (TFF) paziņojusi, ka mediķu rekomendāciju dēļ tomēr neatvērs tribīnes skatītājiem rītdien paredzētajā spēlē, kurā Turcijas izlase cīnīsies pret Latviju.

Bija paredzēts, ka skatītāju skaits Latvijas izlases spēlēs martā būs ar pieaugošo tendenci. Rīgā tribīnes skatītājiem bija slēgtas, Nīderlandē stadionā tika atļauta 5000 skatītāju klātbūtne, bet Stambulā bija paredzēts piepildīt stadionu par 15%, proti, ar 11.5 tūkstošiem skatītāju.

Taču TFF spēles priekšvakarā vēsta, ka tā tomēr nenotiks un ka mačs noritēs bez skatītāju klātbūtnes stadionā. TFF Veselības komiteja veica izvērtējumu par situāciju valstī saistībā ar pandēmijas attīstību, un komiteja nonāca pie secinājuma, ka šajos apstākļos arī daļēji aizpildītas tribīnes radītu veselības riskus skatītājiem.

Veselības komiteja savu rekomendāciju iesniedza federācijas vadībai, kas to ņēma vērā un apstiprināja.

Jāpiemin, ka bez skatītājiem tika aizvadīta arī iepriekšējā Turcijas spēle savā laukumā, kad tā pirms piecām dienām ar 4:2 savā laukumā pārspēja Nīderlandi.

Turcijai pagaidām divās PK atlases cikla spēlēs ir divas uzvaras, taču šodien tiek vēstīts par vairākiem spēlētājiem, kuri svītroti no izlases kandidātu saraksta. Kopumā no sākotnējā kandidātu saraksta Turcijai tagad nav jau astoņu spēlētāju, ieskaitot Turīnas "Juventus" spēlētāju Demirelu, kuram marta sasaukumā laukumā doties traucēja savainojums.

Izmantotie resursi:
https://tff.org/default.aspx?pageID...