Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gauračs: "Ar izlasi izgāzām cikla sākumu, un arī klubam neveicas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Gauračs: "Ar izlasi izgāzām cikla sākumu, un arī klubam neveicas"
Edgars Gauračs
fc-tm.ru

Latvijas izlases un Maskavas "Torpedo" spēlētājs Edgars Gauračs, atskatoties uz aizvadīto gadu, atzīst ka tas nav bijis tas veiksmīgākais, un cer, ka nākamgad būs labāk.

"Ar izlasi mēs izgāzām Pasaules kausa atlases pirmās spēles. Izredžu izkļūt no grupas tikpat kā nav. Tagad labi jāsagatavojas nākamajam gadam, mums priekšā ir divas pārbaudes spēles. Kopumā esmu neapmierināts ar saviem rādītājiem vārtu gūšanā, tāpēc tagad treniņos vairāk strādāju pie vārtu gūšanas momentu realizācijas", norāda Gauračs. Nacionālajā izlasē viņš aizvadījis 14 spēles, kurās guvis 4 vārtus.

Pēdējā laikā Krievijas futbolā arvien parādās pārāk liela agresija no līdzjutēju puses… "Fani te nav vainīgi, manuprāt, stadionos jārada drošāki apstākļi. Zinu, ka Itālijā ir stadions, kur fanu sektors ir norobežots ar speciālu stiklu, līdz ar to tur nav bijušas problēmas ar kārtību un pirotehniku", saka Gauračs. Latviešu leģionāra pārstāvētais "Torpedo" fanu uzvedības dēļ Krievijas kausa spēlē saņēma tehnisko zaudējumu, un represijas fanu dēļ tagad piedzīvo arī "Zenit"… "Mēs savu sodu saņēmām uzreiz un bez brīdinājuma. Runājot par "Zenit", es nesaprotu, cik ilgi var pievērt acis un visu piedot," atzīst rēzeknietis.

Krievijas Nacionālajā līgā 17 klubu konkurencē Maskavas "Torpedo" ar 20 spēlēs izcīnītiem 20 punktiem šobrīd ieņem 12. vietu. Šajā sezonā klubā Gauračs ne vienmēr ticis pie spēlēšanas – no komandas 20 spēlēm viņš laukumā devies 15 spēlēs (tajā skaitā deviņos mačos pamatsastāvā) un guvis divus vārtus.

"Uzskatu, ka es un komanda čempionāta pirmo daļu aizvadījām neveiksmīgi. Kopumā parādījām interesesantu un kombinacionālu futbolu, bet nespējām sasniegt pozitīvu rezultātu," norāda latviešu leģionārs. "Tomēr uzdevumu noslēgumā ierindoties 3.-4. vietā neviens nav atcēlis. Tagad mēs nevis dodamies atvaļinājumā, bet gan turpinām strādāt." Lai uzlabotu komandas sportiskos rezultātus, pirms dažām dienām tika atlaists galvenais treneris, un tagad pie komandas stūres stājies 71 gadu vecais Boriss Ignatjevs. Pēc ziemas pauzes nākamā oficiālā spēlē paredzēta 13. martā.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-11-26 15:20, pirms 12 gadiem
v2_karstgalvis rakstīja: izlase izgāzās? Starkovs tak muld, ka viss kārtībā!
Arī toto boss guņa teica, ka viss kārtībā!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-26 16:09, pirms 12 gadiem
LV un futbols ir nu ļoti interesants salikums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-26 18:48, pirms 12 gadiem
Nu cerēsim, ka nākamais gads būs labāks gan izlasei, gan Gaurača Torpedo. Pats Gauračs vismaz izlasē pret Lihtenšteinu guva vārtus un palīdzēja uzvarēt. Cerams, ka nākamgad izlasē arī Rudņevs beidzot ieskriesies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja