Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Brīžiem emociju un vēlmju bija vairāk nekā satura"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kazakevičs: "Brīžiem emociju un vēlmju bija vairāk nekā satura"
Dainis Kazakevičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF

LETA. Latvijas futbola izlase piektdien aizvadītajā pārbaudes mačā spēlēja neapmierinoši uzbrukuma noslēgumā un standartsituācijās, pēc mača secināja valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

Jau ziņots, ka Latvijas futbola izlase piektdien Maltā pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar Kuveitas valstsvienību.

"Šī bija tipiska pirmssezonas pārbaudes spēle, kurā brīžiem emociju un vēlmju bija vairāk nekā satura. Mača gaitā izveidojās situācijas, kas mums varētu būt Nāciju līgā. Bija svarīgi saprast, kā spēlētāji attiecīgajās situācijās varētu reaģēt. Esam apbēdināti, ka neizdevās uzvarēt, jo, kā jau jebkurā spēlē, tāds mērķis bija. Otro puslaiku nospēlējām labāk nekā pirmo un mums bija pārsvars momentos un bumbas kontrolē. Taču bija arī lietas, kas nepadevās un raisīja negatīvu vērtējumu," stāstīja Kazakevičs.

Treneris vairākkārt atkārtoja, ka izlase veidojusi pietiekami daudz momentu, taču to realizācija nebija apmierinoša.

"Noslēguma fāzē - pēdējā piespēlē vai sitienā - ne viss izdevās tā, kā gribējām. Skaitliski izveidojām pietiekami daudz momentu, taču joprojām neapmierināja spēle standartsituācijās, no kurām neguvām vārtus, lai gan pāris reizes bija diezgan bīstami sitieni," skaidroja Kazakevičs.

Turpat Maltā otrdien latvieši spēkosies ar Azerbaidžānu.

Šie pārbaudes mači Latvijai ir kā viens no sagatavošanās posmiem dalībai UEFA Nāciju līgas nākamajā sezonā, kas sāksies jūnijā. Nāciju līgā Latvija spēlēs D līgas pirmajā grupā, kur pretī būs Lihtenšteina, Andora un Kazahstānas - Moldovas pāra zaudētāja.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-25 18:11, pirms 2 gadiem
kad Dainis sapratīs, ka vajag aiziet un atbrīvot vietu Tamisaram, sliktāk noteikti nebūs 😂😂😂😂😂

  -1 [+] [-]

, 2022-03-25 18:31, pirms 2 gadiem
soccerlover rakstīja: kad Dainis sapratīs, ka vajag aiziet un atbrīvot vietu Tamisaram, sliktāk noteikti nebūs 😂😂😂😂😂
Tamisārs izlases galvenais treneris būs?

  +1 [+] [-]

, 2022-03-25 18:41, pirms 2 gadiem
Kazakevičs nav vainigs, vainiga LFF vadiba kuram vienalga Ko doma futbola lidzjuteji. Mes jau aizmirstam kas ir latvijas vienibas uzvara.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-25 19:37, pirms 2 gadiem
bļauris

     [+] [-]

, 2022-03-25 19:37, pirms 2 gadiem
Kurā vietā Pasaules rangā ir Kuveita, salīdzinajumam, ar LR? Cik saprotu, Kuweitai kaut kads Maltas līmenis, ne augstaks, ja?

  +1 [+] [-]

, 2022-03-25 19:47, pirms 2 gadiem
Regbists rakstīja: Kurā vietā Pasaules rangā ir Kuveita, salīdzinajumam, ar LR? Cik saprotu, Kuweitai kaut kads Maltas līmenis, ne augstaks, ja?
Kuveita šobrīd 143. vietā:

https://www.fifa.com/fifa-world-ran...

Latvija: 135. vietā:

https://www.fifa.com/fifa-world-ran...

  +3 [+] [-]

, 2022-03-26 09:29, pirms 2 gadiem
Es biju liels Daiņa kritizētājs kad viņu paņēma Slavišas vietā. Es uzskatīju ka Stojanovičam bija jādod atastrādāt viss līgums, bet... Dainis savu darbu dara ļoti labi ņemot vērā ka viņa alga nav liela. Rēķinot ka Latvijas futbola izlase pašlaik ir miskaste, Daiņa vadībā izlase izskatās tīri sakarīgi.

Vajag uzbūvēt normālu vietējo čempi, tas ir pamats katrai izlasei...

     [+] [-]

, 2022-03-27 12:52, pirms 2 gadiem
Krollis. Barcelona.