Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 izlase Minskā uzvar Armēniju

Rolands Eliņš

Latvijas U18 izlase Minskā uzvar Armēniju
Foto: Lff.lv

Latvijas U18 izlase, kuru pārstāv 1999. gadā dzimuši un jaunāki spēlētāji, šodien Baltkrievijā aizvadīja priekšpēdējo spēli Attīstības kausa izcīņā, pārspējot Armēnijas vienaudžus ar 2:1.

Pēc salīdzinoši sekmīgi uzsāktā turnīra Baltkrievijā, kad apakšgrupas pirmajā mačā tika spēlēts neizšķirts pret Slovākiju, Igora Stepanova vadītā U18 izlase (šobrīd faktiski U17) zaudēja Irānai un Baltkrievijai, grupā paliekot pēdējā vietā.

Līdz ar to nācās cīnīties par izvairīšanos pēdējās vietas visā turnīrā un šodien tika aizvadīta spēle pret Armēniju. Lai arī Latvija nonāca iedzinējos ar 0:1, Marko Regža un Aleksejs Saveļjevs atbildēja ar vārtu guvumiem un pasniedza Latvijai uzvaru 2:1. Regžam šie ir otrie vārti šajā turnīrā.

Šāds rezultāts nozīmē, ka rītdien Latvijai brīvdiena, kamēr Armēnija cīnīsies pret Moldovu, bet parīt pret Moldovu spēlēs Latvija. Šodienas uzvara ļauj spert soli tuvāk 10. vai 11. vietai, taču neizslēdz arī iespēju, ka nāksies tomēr palikt pēdējai.

Jāpiemin, ka šī ir cita Latvijas U18 izlase nekā tā, kas janvāra sākumā Aleksandra Basova vadībā piedalījās Valentīna Granatika piemiņas turnīrā Krievijā, un abas izlases pārbaudes turnīros šomēnes piedalās ar vienādu nosaukumu formālu iemeslu dēļ.

Izmantotie resursi:
«Кубок развития 2016»