Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Maksimenko: "Pahars ir ambiciozs treneris, kurš ar izlasi vēlas sasniegt lielus mērķus"

Agris Suveizda

Maksimenko: "Pahars ir ambiciozs treneris, kurš ar izlasi vēlas sasniegt lielus mērķus"
Vitālijs Maksimenko
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko sarunā ar portālu Sportacentrs.com piekrita daudziem citiem komandas biedriem, ka Aleksandra Starkova atkāpšanās bija ļoti negaidīta. Maksimenko uzskata, ka jaunais galvenais treneris Marians Pahars varētu veidot pavisam jaunu izlasi, kā arī teica, ka viens no uzdevumiem atlases cikla noslēgumā būs abās spēlēs uzvarēt Lietuvu.

"Godīgi teikšu, ka jā. Biju pārsteigts, jo to uzzināju pavisam nejauši – pēc treniņa man pateica, ka ir nomainījies treneris un ka tagad treneris būs Marians Pahars," teica Vitālijs Maksimenko. "Nē, pēc zaudējuma Bosnijai un Hercegovinai (0:5) nebija nekādu pazīmju, ka Starkovs varētu atkāpties. Spēle beidzās, Starkovs visiem pateicās par spēli. Pateica, ka rezultāts, protams, ir slikts un ka ir jāiet uz priekšu. Neviens par to pat nerunāja."

"Nezinu, grūti pateikt, vai treneru maiņa bija pareizs solis. Ceru, ka varbūt ar jauno treneri Marianu Paharu izdosies sasniegt ko vairāk, jo viņš cenšas izsaukt vairāk jauno spēlētāju un varbūt veidos pavisam jaunu komandu," sacīja Maksimenko. "Protams, treneris ir jauns un ambiciozs. Izvirza savus mērķus un vēlas ar izlasi sasniegt ko lielu. Varbūt atgriezt izlasi tajā līmenī, kāds bija iepriekš. Uzvarēt spēles un pārtraukt melno zaudējumu joslu, un varbūt pāriet jaunā līmenī."

"Domāju, ka cikla turpinājumā izlases uzdevums būs pacensties iegūt pēc iespējas vairāk punktu un abās spēlēs uzvarēt Lietuvu. Un pārējās spēlēs censties tikt pie punktiem un varbūt aizķerties tabulā – mums vēl ir izredzes pacelties uz ceturto vai trešo vietu," Maksimenko noslēdza.

  +3 [+] [-]

, 2013-08-14 11:31, pirms 11 gadiem
nē zin Paharam ir pilnigi pohuj par izlasi , galvenais lai Indriksons maksā piķi..

katram jaunam trenerim vajadzētu būt ambiciozam.. nebūsi ambiciozs.. nebūs tev panākumu un tad jau arī darbs nebūs

veiksmi šodien
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-08-14 12:54, pirms 11 gadiem
gribēt nav kaitīgi!

     [+] [-]

, 2013-08-14 15:30, pirms 11 gadiem
jā cenšas izsaukt vairāk jauno spēlētājus,tādus kā Laizāns,Koļinko...nekas te savādāks nebūs,sia skonto turpina rullēt

     [+] [-]

, 2013-08-14 15:50, pirms 11 gadiem
Bronsons rakstīja: jā cenšas izsaukt vairāk jauno spēlētājus,tādus kā Laizāns,Koļinko...nekas te savādāks nebūs,sia skonto turpina rullēt
Un ne par velti, paskaties tabulā!
Vai tu gribētu, lai sauc vairāk DD spēlētājus, kuri zaudē vidusmēra komandām ar 1-11

  -1 [+] [-]

, 2013-08-14 16:22, pirms 11 gadiem
Robis87 rakstīja: Un ne par velti, paskaties tabulā!
Vai tu gribētu, lai sauc vairāk DD spēlētājus, kuri zaudē vidusmēra komandām ar 1-11
Nevērtē guņas līgas klubus, pēc tabulas! Nerakstīts likums!
skonta & tiesneši tas protams ir spēcīgs kolektīvs,par to nesen varējām pārliecināties Liepājā!
Paharam bija jadomā par nākotnes izlasi,bet šis vecos čomus velk iekšā,kā arī piesārņo ar skonteļiem izlasi!Daudz lieko skonteļu tur ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-14 17:26, pirms 11 gadiem
Skaidrs, ka tik jaunam treneru kolektīvam mērķiem ir jābūt. Ir savi plusi un ir savi mīnusi tik jauniem treneriem. Trūkst varbūt tās pieredzes, bet toties ir enerģija, ir mērķi un jaunas idejas, kā atsvaidzināt sniegumu. Ņemot vērā to, ka Starkova vadībā izlase bija iestrēgusi gan izsaukto spēlētāju, gan snieguma ziņā, sliecos domāt, ka situācija uzlabosies. Sastāvs ir labs, jau sen vajadzēja Kovaļovu uz izlasi ņemt. Tāpat prieks redzēt Rakelu un arī pieredzējušos vīrus, kam vēl arī ir savas ambīcijas pierādīt, ka viņi vēl nav norakstāmi un pelnīti atrodas sastāvā. Lai veicas!