Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Jēkabsons: "Spēli pret Vācijas U19 nevar pat salīdzināt ar dublieriem un Virslīgu"

Agris Suveizda

Jēkabsons: "Spēli pret Vācijas U19 nevar pat salīdzināt ar dublieriem un Virslīgu"
Jānis Jēkabsons pret Juriju Žigajevu
Foto: "Latvijas Futbola virslīga"

Latvijas U19 futbola izlase Slokā piedzīvoja vēl vienu neveiksmi, ar rezultātu 0:3 zaudējot pašreizējai Eiropas čempionei Vācijai un zaudējot jebkādas cerības uz izkļūšanu no grupas. Malējais aizsargs Jānis Jēkabsons sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka vāciešu spēks bija jūtams, un sacīja, ka otrdien pret Kazahstānu uzdevums būs uzvarēt un atgūt pašcieņu.

Jānis Jēkabsons piekrita, ka Vācija bija krietni stiprāka pretiniece nekā Austrija: "Protams. Jau otro spēli spēlējām praktiski bez bumbas, tā spēlēt ir grūti. Varēja just, ka vācieši ir stiprāki un tehniskāki. Pēc zaudējuma austriešiem bijām noskaņojušies cīnīties, tomēr, kad sākās mačs, varēja just, ka vāciešu līmenis ir augstāks. Eiropas čempioni tomēr."

"Šo spēli ar dublieru čempionātu un Virslīgu nevar pat salīdzināt. Vien ko vērts ir viens pats Timo Verners, kurš spēlē "Stuttgart" pamatsastāvā. Ar ko mēs salīdzinām…," sacīja Jēkabsons, kurš "Liepājas" rindās Virslīgā šosezon aizvadījis 14 spēles. "Vācijai abi malējie aizsargi nemitīgi pieslēdzās uzbrukumiem. Mūsu malējiem uzbrucējiem līdz ar to bija ļoti grūti – ja viņi nesēdās aizsardzībā, tad nosegt zonas bija ļoti sarežģīti."

"Pirms turnīra noteikti ticējām, ka varam izkļūt no grupas. Svarīgākā spēle bija pret Austriju, un tai arī koncentrējāmies. Bijām pārliecināti, ka mierīgi varam ar viņiem cīnīties un uzvarēt, bet neveiksmīgs gols pašās beigās… (dziļa nopūta)," Jēkabsons turpināja.

Pirmo divu maču laikā Latvijai gan kopā bijušas tikai dažas reālas vārtu gūšanas izdevības. "Protams, ka tas ir maz," uzskata Jēkabsons. "Nezinu, kāpēc tā - pret austriešiem varbūt beigās pārāk dziļi iesēdāmies aizsardzībā. Tagad pret Vāciju otro puslaiku aizvadījām diezgan normāli. Izgājām laukumā ar domu – ja ielaidīsim, tad ielaidīsim, bet vismaz spēlēsim futbolu un nesitīsim visu laiku uz priekšu. Pret Kazahstānu uzdevums, protams, būs uzvarēt. Arī atgūt pašcieņu."

  -3 [+] [-]

, 2014-10-12 14:08, pirms 10 gadiem
jekabsons nav sporta veidu sajaucis

     [+] [-]

, 2014-10-12 17:24, pirms 10 gadiem
2T bija labs

     [+] [-]

, 2014-10-12 17:24, pirms 10 gadiem
ilgvars5 rakstīja: jekabsons nav sporta veidu sajaucis
?