Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kļaviņu uzklausa, lēmumu vēl nepieņem

Andrejs Siliņš

Kļaviņu uzklausa, lēmumu vēl nepieņem
Krišjānis Kļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Piektdienas rītā Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK) aizvada sēdi, kurā tiks lemts par to, vai atļaut turpināt Krišjānim Kļaviņam kandidēt uz LFF prezidenta amatu gaidāmajās vēlēšanās. Pēc Kļaviņa uzklausīšanas sēde turpinās bez viņa līdzdalības un lēmums pagaidām nav pieņemts.

Iepriekšējā sēdē pirms nedēļas DK lēma dot iespēju Kļaviņam ierasties klātienē un sniegt paskaidrojumus par dokumentiem, kas saņemti no UEFA par Kļaviņa vārda lietošanu saistībā ar sarunāto spēļu skandālu. Šodien notikušajā sēdē Kļaviņš ieradās kopā ar savu juristi un sniedza atbildes uz DK interesējošajiem jautājumiem, paliekot pie tām pašām atbildēm, ko teicis jau iepriekš, noraidot jebkādu saistību ar "netīrajām lietām".

DK sēde šobrīd turpinās bez Kļaviņa līdzdalības un sagaidāms, ka tajā tiks nolemts, vai ir iemesls Kļaviņu atstādināt no iespējas kandidēt uz LFF prezidenta amatu.

Zvērināta advokāte Jeļena Kvjatkovska, kura pārstāv Kļaviņa kungu, sarunā ar Sportacentrs.com žurnālistu Krišu Upenieku norādīja, ka no juridiskās puses nav nekāda pamata, balstoties uz šīm vēstulēm, aizliegt kandidēt Kļaviņam vēlēšanās.

Sportacentrs.com turpina sekot notikumu attīstībai un ziņos par jaunumiem tikko tādi būs!

  +4 [+] [-]

, 2016-03-11 12:12, pirms 8 gadiem
Man vienu brīdi likās ka futbola sabiedrība ir sakārtojusies. Bet laikam tomēr cirks paliks cirks un to nevarēs izmainīt, kā tikai nojaucot esošo un radot jaunu vietu.

  +5 [+] [-]

, 2016-03-11 12:22, pirms 8 gadiem
Skaidrs ir tas, ka vievīgie apmierinātie ar futbolā notiekošo ir Indriksons un Mežeckis...
pārējie ir neapmierināti. Tadnu abi kungi ir sabijušies par to, ka balsošanā tiks balsots par Kļaviņu tikai tapēc, ka sliktāk jau nebūs....
tapēc arī šis teātris un laika vilkšana...
vēlme ir panākt, lai vēlēšanās piedalās tikai viens dalībnieks... lai navizvēles par ko balsot...

  +1 [+] [-]

, 2016-03-11 12:56, pirms 8 gadiem
cirks!

  +5 [+] [-]

, 2016-03-11 13:05, pirms 8 gadiem
Kļaviņš jau nu arī nav tas, par kuru balsot - tikai tāpēc, lai ieriebtu Indriksonam! Bijušais (kas zin, varbūt vēl joprojām piepelnās vai var krist kārdinājumā nākotnē) toto spēlmanis par LFF prezidentu - tas nav nopietni!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-11 14:10, pirms 8 gadiem
denebs rakstīja: Kļaviņš jau nu arī nav tas, par kuru balsot - tikai tāpēc, lai ieriebtu Indriksonam! Bijušais (kas zin, varbūt vēl joprojām piepelnās vai var krist kārdinājumā nākotnē) toto spēlmanis par LFF prezidentu - tas nav nopietni!
Neesmu neviena piekritējs.Bet ja jau nespēj 20 gados neko būtisku izdarīt futbola labā.Ar visu lielo Fifa naudu+ pie jaunās futbola stadiona projekta būvniecības ir viņa dēls..Ja jau pat Lietuva saņem no Fifa ap 10 ļimakiem,bet LFF ap 8 ļimakiem..Tātad nnetiek vai nav izdarīts pietiekam daudz.Ka pat leiši kabina iekšā.Cik tad ir to uzbūvētās halles?Bērneim pa aktu zālēm vai mazām sporta zālēm jātrenējās futbols..murgs..
Kas bija ar skonto stadionu?Visur meklē tik peļņu un grib uzvārīties.
Lai tak ņemas ar savu biznesu,kam viņam tas futbols.Lielais futbola mīlētājs,kurš pats atteicās no sava kluba..KUr tad ir tie lielie miljoni miljonāriem..

     [+] [-]

, 2016-03-11 14:14, pirms 8 gadiem
Nespējnieku nams

     [+] [-]

, 2016-03-11 14:19, pirms 8 gadiem
Guntim mazs Indriksons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja