Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Biju gaidījis vairāk no Lietuvas!"

Gorkšs: "Biju gaidījis vairāk no Lietuvas!"
Kaspars Gorkšs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Par labāko Latvijas izlases futbolistu Baltijas kausa izcīņā atzītais aizsargs Kaspars Gorkšs bija gaidījis meistarīgāku sniegumu no Lietuvas valstsvienības, atzīstot, ka mūsu komanda turnīrā triumfējusi pelnīti.

"Sajūtas ir ļoti foršas," atzīst Gorkšs. "Tas arī bija mūsu izvirzītais uzdevums pirms turnīra - iepriecināt savus skatītājus. Ļoti ceru, ka uz nākamajām izlases spēlēm nāks vēl vairāk izlases atbalstītāju."

Latvijas izlases aizsargs atzina, ka gaidījis saturīgāku sniegumu no šīs dienas pretiniekiem. "Ja palasa tos uzvārdus un komandas, kas ierakstīti lietuviešu spēles pieteikumā, tad, manuprāt, sniegumam no viņu puses bija jābūt labākam. Kopumā domāju, ka bijām pelnījuši uzvaru - varbūt nespēlējām tik skaisti, cik gribētos, bet bijām labāki šajā spēlē," teic futbolists.

"Par manu vārtu guvumu? Uzsitu bumbu ar galvu, aiztaisīju acis un, redz, - bumba vārtos," smej Gorkšs.

Šodien "Blackpool" klubā spēlējošais latviešu aizsargs vēl atpūtīsies un kopā ar komandas biedriem atzīmēs uzvaru turnīrā, bet no nākamās nedēļas ķersies pie nākotnes plānu risināšanas saistībā ar klubu sezonu. "Pašlaik esmu ļoti noguris. Bet patīkami noguris," atzīmē Gorkšs.

Slēpts komentārs: Intars Āboms

  -4 [+] [-]

, 2008-06-01 19:20, pirms 16 gadiem
Lietuva jau nav Brazīlija
Slēpts komentārs: Alpha_dog
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-01 19:29, pirms 16 gadiem
Alpha_dog rakstīja: ko vairāk? ja kas kaspariņ beidzās 2:1
vēl biš vairāk un būtu padirssušši!
man tas nebūtu nekāds pārsteigums

ej savas dusmas izgāt pār kādu kam tas interesē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-06-01 20:14, pirms 16 gadiem
Laikā, kamēr aizsargs Gorkšs gaidīja vairāk no Lietuvas, dažas sekundes pirms beigām leiši gandrīz izlīdzināja rezultātu un atā, kausiņ! Kur tad tu tad biji, āzīti manu?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-01 20:16, pirms 16 gadiem
MadReal rakstīja: Spēli skatījos klātienē un nevienu brīdi nelikās, ka Latvija būtu pelnījusi uzvaru. Pilnīgi nebaudāms futbols Latvijas izlases izpildījumā. Lietuva spēlēja daudz labāk, bet tā nu sanāca, ka uzvarēja Latvija. Iekšēji jau, protams, prieks, ka uzvarēja Latvija, bet vai pelnīti...

Ja lietuviešiem būtu bijis moments pēc momenta,tad tā varētu teikt.Bet viņiem diez ko daudz izdevību arī nebija,tā kā savu bumbas kontroli taustāmā labumā pārvērst neprata.Toties mēs parādījām,ko nozīmē standartsituācijas.
Viens gan man nepatika - Laizāna divi soda sitieni abās spēlēs.Likās,ka no šīs slimības jau ticis vaļā,bet atkal atgriezusies atpakaļ.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-01 20:49, pirms 16 gadiem
britiw rakstīja: taadu rakstu autori,ir tipiski dirseeji,esmu 100% paarliecinaats ka stadionaa tu nebiji,jo prieksh tevis tas ir seetas futbols...
ja latvietis uzskata savu izlasi par seetas komandu,tad nebriinaties ka uz matchu bija tikai 3300 cilveeku,loti principiaalaa speelee!
Zaudeejumus ilgi atceraties,bet to ka 4 gadus atpakal PELNIITI speeleejaam Eiro 2004 laikam jau aizmirsaat!
Taadai valstij kaa LV,futbola liimenis ir tiiri OK,ja nem veeraa klubu skaitu,financeeshanu un t.t.
Baigais kritikis atadies

piekrītu Tev, bet vienmēr būs tādi di.rsēji un kritiķi, kas tik kko nomelnot un nevar par savējo uzvaru pienācīgi priecāties, kur nu vēl atbalstit!

būs tādi kā mēs, kas atbalsta.. būs tādi kā viņš!

     [+] [-]

, 2008-06-01 20:55, pirms 16 gadiem
Davai, tie, kas te NEPAMATOTI noliek izlasi, stāstāt, cik no jums bija stadionā??? Es biju, speciāli pasaucu vēl bariņu, lai ir kas pārbļauj leišu fanus....... Domāju, ka ja visi dir*ēji arī nāktu uz spēlēm un atbalstītu, mūsējie spēlētu labāk... MALAČI LATVIJA, MALACIS GORKŠS!

     [+] [-]

, 2008-06-01 22:51, pirms 16 gadiem
Lai lielie kritizētāji iet uz basketu,voleju,kur no leišiem ,igauņiem noraujas pamatīgi !!!!

     [+] [-]

, 2008-06-01 23:13, pirms 16 gadiem
Jā, pelnīti! leišiem bija 'uz papīra' labi speeleetaaji, bet Krievijas premjerliigaa speeleejoshie deldee solinju, iznemot Deduru. Laizaans, (kaut gan shodien daudz kluudiijas), bet tomeer regulaari iziet saakumsastaavaa.
jaa, ja buutu iesitushi pedejo, tad buutu ; j*pcik, tad jau var teikt, buutu Pereplotkins iesitis pret igaunjiem! tas ir tantes uz ritenjiem un autobusa variants!
iznemot peedeejas un pirmas minutes, nebija variantu vairaak leisiem; Zirnis un paareejaa aizsardziiba nospeeleeja paarliecinoshi!
jā, nepatika Perepļotkina spēle, bet toties labi spēlēja aizsardzība, Vaņins un Cauņa, Astafjevs.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-02 09:46, pirms 16 gadiem
Dienas anekdote:
Pacients atnāk pie ārsta un stāsta par savu problēmu;
- Dakter man jau mēnesi sapņos rādās kā prusaki spēlē futbolu,ko man darīt?
Dakters padomā un iedot pacientam specialās tabletes un saka ,lai tas tās lieto katru dienu veselu mēnesi.
Pacients: - Dakter bet var es tās sākšu lietot no pirmdienas.
Ārsts: - kapēc?
Pacients: - saprotiet dakter sestdien viņiem būs čempion līgas fīnāls man tas obligāti jāredz...

P.S. Iespējams, ka šīs anekdotes varoņi arī nedzer „Carlsberg” alu, taču, ja viņiem sagribētos uzzināt ko vairāk par „Euro 2008” norisi, viņi noteikti apmeklētu carlsberg.lv!