Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ronaldu nepiedalīsies "Euro 2016" atlases cikla atklāšanas mačā

Rolands Eliņš

Ronaldu nepiedalīsies "Euro 2016" atlases cikla atklāšanas mačā
Krištianu Ronaldu
Foto:AP/Scanpix

Portugāles futbola izlasei savā pirmajā "Euro 2016" atlases cikla mačā pret Albāniju būs jāiztike bez Krištianu Ronaldu, kuram mediķi ieteikuši nespēlēt.

"Nav svarīgi, vai Ronaldu pēdējā laikā ir spēlējis daudz vai maz, šobrīd viņš nav gatavs spēlēt," preses konferencē paziņoja Portugāles galvenais treneris Paulu Bentu.

Ronaldu ar savainojumu mokās jau kopš pavasara, taču tomēr pārstāvēja izlasi Pasaules kausā un Madrides "Real" sākumsastāvā uzsāka jauno "La Liga" sezonu. Portugāle ielozēta vienīgajā "Euro 2016" atlases grupā ar piecām izlasēm, proti, Albāniju, Dāniju, Serbiju un Latvijas nākamo pretinieci Armēniju.

Savukārt Spānijas izlases treneris Visente del Boske uz izlases gaidāmajām spēlēm pret Franciju (pārbaudes mačs) un Maķedoniju bijis spiests aicināt vairākus jaunus spēlētājus, jo par aiziešanu no valstsvienības šovasar paziņoja vidējās līnijas balsti Čavi Ernandess un Šabi Alonso, kā arī uzbrucējs Davids Vilja. Del Boske sastāva izmaiņas padarījis vēl nozīmīgākas, neuzaicinot arī Žerāru Pikē, Huanu Matu un Fernando Toresu.

Izlaē nav iekļauts arī uz Minhenes "Bayern" rezervi aizgājušais vārtsargs Pepe Reina, taču uzaicināti trīs potenciāli debitanti - Madrides "Atletico" pussargs Rauls Garsija, "Espanyol" vārtsargs Kiko Kasilja un "Athletic" aizsargs Mikels Sanhosē. Savu sastāvu pārbaudes mačam pret spāņiem nosaukusi arī Francija, taču tajā īpašus pārsteigumus neatrast, un vienīgais būtiskais zaudējums, salīdzinot ar Pasaules kausa izcīņu, ir savainotais Olivjē Žirū. Jāatgādina, ka šovasar no izlases atvadījās Franks Riberī un Samirs Nasri.

Nākamajā nedēļā pārbaudes spēle sagaida arī pasaules čempioni Vāciju, kura trešajā septembrī sacentīsies ar Argentīnu. Vācijai jāiztiek bez karjeru izlasē beigušajiem Filipa Lāma, Pēra Mertazakera un Miroslava Klozes, tāpat savainots Bastians Šveinsteigers, taču ierindā būs Mario Gomess, kurš finālturnīru izlaida.

Vācijas izlases preses nodaļa arī izplatījusi paziņojumu saistībā ar nākamajā gadā paredzēto draudzības spēli ar Izraēlu. Tiek norādīts, ka pastāvošo draudu dēļ, par kuriem brīdinājušas Izraēlas amatpersonas, spēle atcelta. Mačs bija paredzēts kā simbolisks Vācijas un Izraēlas 50 gadu ilgo diplomātisko saikņu uzturēšanas atceres mirklis. Vēl gan tiek izskatīta iespēja spēli aizvadīt nākamaā gada otrajā pusē.

Devītajā martā Izraēlā bija paredzēts aizvadīt atlases turnīra spēli pret Beļģiju, taču arī šis mačs nenotiks laikā un pārcelts uz nākamā gada 31. martu, apstiprinājusi UEFA.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Israeli Soccer Match Against Belgium Postponed...
Seleção A: convocados para o Portugal-Albânia |...

     [+] [-]

, 2014-08-29 21:57, pirms 10 gadiem
Mours atdeva Torresu Milānai uz 2 gadu īri, tas ok. Bet tad jau varēja paturēt Bamfordu! ar pusotru uzbrucēju sezonas garumā būs stipri par īsu! Atliek cerēt uz Destro
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 22:07, pirms 10 gadiem
Soweto rakstīja: Mours atdeva Torresu Milānai uz 2 gadu īri, tas ok. Bet tad jau varēja paturēt Bamfordu! ar pusotru uzbrucēju sezonas garumā būs stipri par īsu! Atliek cerēt uz Destro
Nu tagad vienozīmīgi papildinājums būs! Destro vai Remy....

     [+] [-]

, 2014-08-29 22:10, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Nu tagad vienozīmīgi papildinājums būs! Destro vai Remy....
Būs Būs. Mours man teica ka viņam vajag vismaz 3 uzbrucējus.

     [+] [-]

, 2014-08-29 22:17, pirms 10 gadiem
Soweto rakstīja: Būs Būs. Mours man teica ka viņam vajag vismaz 3 uzbrucējus.
Tu viņam pasaki, lai sazinās ar mani, ir dažas fīres un padomi no manis

     [+] [-]

, 2014-08-30 09:40, pirms 10 gadiem
opa,Kiko Kasilja ar izsaukts uz izlasi,ko taadu no Del Boskes negaidiiju,Rauls Garsija bija pelniijis jau uz PK aizbraukt,taapat kaa vinja komandas biedrs Gabi