Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rosickis noliedz konfliktu Čehijas izlasē

Rolands Eliņš

Rosickis noliedz konfliktu Čehijas izlasē
Tomāšs Rosickis (pa vidu) un Čehijas izlase
Foto: Isport.blesk.cz

Čehijas izlases kapteinis Tomāšs Rosickis savas valsts medijiem noliedzis, ka izlasē būtu konflikts starp konkurējošo "Sparta" un "Viktoria" komandu spēlētājiem, kā arī neuzskata, ka nesenais skandāls ar izlases uzbrucēja Davida Lafatas simulāciju Čehijas čempionātā varētu radīt papildu problēmas.

Teju pusi Čehijas izlases sastāda 11 Prāgas "Sparta" un Plzeņas "Viktoria" futbolisti, kuri vietējā čempionātā ļoti sīvi cīnās par zelta medaļām. Sezonas gaitā emocijas situšas arī visai augstu vilni, piemēram, "Sparta" pussargs Lukāšs Vāha sociālajā tīklā "Twitter" Plzeņas uzbrucēju Vāclavu Pilaržu publiski nodēvēja par nirēju, savukārt plaši apspriesta tēma Čehijā ir "Sparta" futbolista Davida Lafatas ļoti teatrālais kritiens nedēļas nogalē, nopelnot komandai pendeli, kas palīdzēja 89. minūtē izraut uzvaru un svarīgus trīs punktus.

Nu gan Lafata, gan Vāha, gan Pilaržs ir vienā komandā, bet tās kapteinis Tomāšs Rosickis apgalvo, ko visi negludumi nokārtoti vai vismaz atlikti malā. "Izlasē par tādām lietām jau vairāk pasmejas nekā pārāk nopietni izrunā," saka Rosickis. "Šeit vairs nav svarīgākais, kas notiek klubos, visi saprot, ka spēlējam vienā izlasē. Klubs un izlase ir divas dažādās lietas, kuru intereses jānodala."

Rosickis arī nevēlējās pārāk lielu uzmanību pievērst Vāhas izteikumiem "Twitter" portālā: "Es varu cilvēkus novērtēt tikai pēc tā, kā viņi izturas dzīvē. Neredzu nekādas problēmas starp spartiešiem un Plzeņas pārstāvjiem. Savukārt par to "Twitter"... Saprotu, ka medijus tas interesē. Taču izlasē viss ir perfektā kārtībā. Lafatas pendeles video es pats neesmu redzējis. Protams, kaut ko dzirdēju, stāstīja man, ka sanākusi nesmuka epizode. Šobrīd varbūt viņam pievērš lielāku uzmanību, taču nedomāju, ka tas varētu radīt iekšējo konfliktu."

Līdzīgs viedoklis bija arī izlases trenerim Pavelam Vrbam: "Šī ir izlase, tai nav sakara ar notikumiem vietējā čempionātā. Apzināmies, ka pastāv spriedze, kas saistīta ar to. Bet Davids ir izlasē, turklāt rudenī tajā spēlēja ļoti labi, tādēļ neredzu iemeslu kaut ko kardināli mainīt. Ja reiz kaut kas noticis, tad noticis, tas attiecas uz Čehijas līgu, es negribētu to komentēt."

Čehijas izlase pret Latviju sacentīsies 28. marta vakarā. Tiek ziņots, ka 20 800 vietu ietilpīgajā "Eden" stadionā vēl pieejamas 2100 biļetes, lētākās no tām 590 kronu jeb apmēram 21 eiro vērtībā.

Čehijas izlases spēlētāja Lafatas nopelnītā pendele

Izmantotie resursi:
iSport.cz - Nejlepší sport na internetu

  -1 [+] [-]

, 2015-03-25 12:05, pirms 9 gadiem
Tač vienalga par tiem čehiem, galvenais, ka mums viss normāli, lai tie tur kašķējas, Latvijaii no tā labāk.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-25 12:08, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: lai tie tur kašķējas, Latvijaii no tā labāk.
lai viņi tā tik turpina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-25 21:14, pirms 9 gadiem
Čehijā neviens pat nepieļauj domu, ka viņiem varētu rasties kādas problēmas. Tikai uzvara, un nevis ar mokām, kā Portugālē 2:1, bet sagrāve, tuvu tāpat kā Holande. A ko mēs? Gaidām sestdienu un skatāmies. Ceru, ka ne tikai pirmās 20 minūtes, un nebūs šausmu filma... Bija doma būt Prāgā, bet nesanāca.