Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Blaters atsakās no dalības pirms FIFA prezidenta vēlēšanām paredzētajās televīzijas debatēs

Andrejs Siliņš

Blaters atsakās no dalības pirms FIFA prezidenta vēlēšanām paredzētajās televīzijas debatēs
FIFA prezidents Zeps Blaters
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) ilggadējais prezidents Zeps Blaters pirms maijā paredzētajām prezidenta vēlēšanām atteicies no piedāvājuma piedalīties televīzijas debatēs kopā ar pārējiem trim kandidātiem.

BBC un "Skye" grasījās kopā veidot televīzijas debates, kur piedalītos visi četri kandidāti uz prezidenta amatu - Jordānijas princis Ali Bins Al Huseins, Nīderlandes federācijas vadītājs Mihaels van Prāgs, portugāļu leģendārais futbolists Luišs Figu un pašreizējais FIFA prezidents Seps Blaters.

Pirmie trīs kandidāti, kas cer nomainīt Blateru, piekrituši dalībai debatēs, taču ar vienu nosacījumu - ja piedalās visi kandidāti. Blaters no iespējas sabiedrības priekšā atklāti debatēt atteicies. Jāpiebilst, ka BBC un "Skye" ideja bija debatēs izmantot līdzjutēju iesūtītos jautājumus.

79 gadus vecais šveicietis Blaters jau četras reizes ievēlēts par FIFA prezidentu un tiek uzskatīts par favorītu arī uz piekto termiņu maijā gaidāmajās vēlēšanās. Pirmo reizi Blateru ievēlēja 1998. gada jūnijā. Pirms prezidenta amata Blaters jau 23 gadus strādāja FIFA - vispirms kā tehniskais direktors, bet no 1981. gada kā ģenerālsekretārs.

Izmantotie resursi:
BBC

  +3 [+] [-]

, 2015-03-19 13:09, pirms 9 gadiem
Vecais negrib , ka tiks uzdoti jautājumi kā Katara un krieviņi tika pie PK rīkošanas ...

     [+] [-]

, 2015-03-19 13:13, pirms 9 gadiem
Korupētais azis

     [+] [-]

, 2015-03-19 13:46, pirms 9 gadiem
Vilteigais Jezups

     [+] [-]

, 2015-03-19 14:03, pirms 9 gadiem
ko viņam tur debatēt - ja ir tādi kadri kā mūsu LFF, kas viņu iebalsos sava labuma dēļ arī tad, ja Zeps vecuma marazma dēļ ietērpsies kleitā un sāks krāsot lūpas.... Ne velti Indriksons studijā zīmējās , ka lai arī zinot visus kandidātus , uzvarētājs jau ir zināms.
Tā kā Blaters var mierīgi aiziet uz studiju parādīt pārējiem 3 pirkstu un doties prom.

     [+] [-]

, 2015-03-19 14:44, pirms 9 gadiem
Fascine, ka daudzi futbola fani smejas par nestandarta sporta veidu cienitajiem, kamer pasu iemilotais sports, pateicoties korumpetibai uz un arpus laukuma, simulacijam un akmens laikmetam tehnologiju zina, ir parverties par lielu cirku, kuru biezi gruti skatities. Pats esmu futbola cienitajs, bet pedejos gados tas ir strauji regresejis, tapec skatos reti. Un ja sitie FIFA resnie paliks, kur ir, lejupslide tikai turpinasies.

     [+] [-]

, 2015-03-19 16:28, pirms 9 gadiem
Kāds malacis, cik lielisks veids, kā neparādīt visai pasaulei vecuma marasmu! Tikai par to viņa kandidatūru vajadzētu noņemt. Labi, korupcija, naudas atmazgāšana, nekādu jautājumu, tā vienmēr ir bijis, bet prezidentam vismaz ir jāprot smaidīt un stāstīt, cik lielisks būs tuksneša čempionāts un kā karstvīns piestāv PČ finālturnīra skatītājiem.

     [+] [-]

, 2015-03-19 18:17, pirms 9 gadiem
Blaters jebkurās diskusijās izgāzīsies. To viņš saprot un viņam tas nav vajadzīgs. Viņš paļaujas uz nopirktajām gk. 3.pasaules federāciju balsīm.