Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pirms pārbaudes spēles Igaunijā apzagti Sentkitsas un Nevisas izlases futbolisti

Rolands Eliņš

Pirms pārbaudes spēles Igaunijā apzagti Sentkitsas un Nevisas izlases futbolisti
Seintkitsas un Nevisas izlase
Foto: CONCACAF

Igaunijas futbola izlase rīt 19:00 aizvadīs pārbaudes spēli pret Karību jūras valsts Sentkitsas un Nevisas izlasi. Sentkitsas un Nevisas futbolistiem gan viesošanās Igaunijā nav izvērsusies visai patīkami, jo viņi apzagti.

Par zādzību sociālajā tīklā „Twitter” pavēstīja Sentkitsas un Nevisas futbola izlases kapteinis Atiba Heriss, kurš norādīja, ka komanda apmetusies viesnīcā „Radisson Olimpia”.

„Mēs atrodamies Igaunijā trīs stundas, bet dažiem spēlētājiem jau tagad pazudušas mantas no viņu numuriņiem viesnīcā,” vēstīja Heriss. „Skaidrs, ka tā bijusi tīša zādzība, taču vēl neviens joprojām nav sācis neko darīt. Vainīgs kāds no viesnīcas personāla. Būtu jau kaunējušies!”

Savs viedoklis bija arī Herisa komandas biedram Herisonam Panaoitam, kurš pavēstīja, ka „igauņi ir visnelaipnākie cilvēki, kādus vien esmu saticis”.

Igaunijas Futbola federācija apstiprināja zādzības faktu un pavēstīja, ka vainīgas, visticamāk, ir divas sievietes, kuras viesnīcā pavadījušas iepriekšējo nakti un pirms došanās prom pamanījušas, ka vaļā palikušas Sentkitsas un Nevisas futbolista istabas durvis. Viņas ielavījušās istabā un aiznesušas vairākas personiskās mantas, ieskaitot portatīvo datoru.

Pārbaudes spēle starp abām izlasēm paredzēta rīt 19:00.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/AtibaHarris/sta...
Homme Eestiga kohtuva Saint Kitts ja Nevise...

  -3 [+] [-]

, 2015-11-16 23:02, pirms 9 gadiem
Ieberzās estiņi ar šitiem švītiņiem

  +4 [+] [-]

, 2015-11-17 09:55, pirms 9 gadiem
Iedomājos cik lēni ir šie futbolisti laukumā, ja viņus spēj apzagt Igaunijā

  +6 [+] [-]

, 2015-11-17 16:42, pirms 9 gadiem
Ja var ticēt oficiālajam info, tad nebūs grūti šīs 2 sievietes dabūt rokā. Numuriņš uz viņu vārda.
Bet paši jau ar kā pamuļķi, ka atstāj durvis vaļā. Te nav tava lauku būdele no salmiem, kura nav jāpieskata.