Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Džerards pret Vāciju nespēlēs

Andrejs Siliņš

Džerards pret Vāciju nespēlēs
Stīvens Džerards
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" pussargs Stīvens Džerards savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Anglijas valstsvienībai trešdien paredzētajā pārbaudes spēlē pret Vācijas izlasi.

Džerards ieplēsa kājas muskuli vakardienas mačā Premjerlīgā pret "Bolton Wanderers" (2:0) un nevarēs iziet laukumā tuvākās nedēļas līdz pat desmit dienu laikā. Džerards nebūs vienīgais futbolists, bez kuriem jāiztiek būs Anglijas izlases galvenajam trenerim Fabio Kapello.

Noteikti laukumā nespēs doties arī "Manchester United" uzbrucējs Veins Rūnijs un aizsargs Rio Ferdinands, bet komandas kapteinis Džons Terijs no "Chelsea" varētu nedoties laukumā savainojumu dēļ. Tikmēr bez spēļu prakses palikušais Deivids Bekhems nav uzaicināts, toties, iespējams, debiju piedzīvos "Manchester City" aizsargs Maikls Mancienne.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-16 21:56, pirms 16 gadiem
Žēl...
Slēpts komentārs: march_2k

  -3 [+] [-]

, 2008-11-17 00:25, pirms 16 gadiem
iespējams, debiju piedzīvos "Manchester City" aizsargs Maikls Mancienne.

autor izlabo!!!

šis jaunias angļu aizsargs ir no Chelsea nevis no MC.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-17 00:34, pirms 16 gadiem
chelseachamps rakstīja: iespējams, debiju piedzīvos "Manchester City" aizsargs Maikls Mancienne.

autor izlabo!!!

šis jaunias angļu aizsargs ir no Chelsea nevis no MC.
MC tagad tulkojas kaa Manchester Chelsea

  -2 [+] [-]

, 2008-11-17 06:59, pirms 16 gadiem
neiepriecinoša ziņa!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-18 21:37, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: LOL, savainojums. Kā jau parasti pirms ENG spēles visi stāri no MU, Čelsī un Pūles ir traumēti. Spēlētāji pilnībā veseli paliek tikai dažās pirmajās spēlēs, visas pārējās močī ar kaut kādām mikrotraumām vai pat izlaiž spēles, ja trauma ir nopietnāka.
Es saprotu, ka tas ir tikai friendly, bet nevajag mālēt ciet acis līdzjutējiem. Tad vienkārši pasakiet - mans klubs, ar kuru man ir līgums par summu ar 6 cipariem nedēļā, uzskata, ka man nafig to ENG friendly, galvenais būt veselam uz kluba spēli, jo šī nav ne pirmā, ne arī droši vien pēdējā reize, kad "it kā traumas" dēļ izlases spēli izlaiž kāds Anglijas izlases stārs.
Pats tu kā mikrotrauma. Ja pat spēlētājam ir neliela trauma, to var nopietni pasliktināt, spēlējot tālāk.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-19 01:15, pirms 16 gadiem
Danila12345 rakstīja: Pats tu kā mikrotrauma. Ja pat spēlētājam ir neliela trauma, to var nopietni pasliktināt, spēlējot tālāk.
To jau es neapstrīdu. Vienkārši daži spēlētāji, konkrētāk, Džerārs un Terijs, bieži izlaiž izlases spēles, lai šīs traumas sadziedētu vai veiktu korektīvas operācijas (Džerārs pret Andoru un Horvātiju), bet pēc izlases spēles nākamajā kārtā spēlē kluba sastāvā. Manuprāt, tā nav pašu spēlētāju nevēlēšanās, bet gan kluba norādījumi. Turklāt tādu traumu kā Džerāram - augšstilba muskuļa plīsumu - ārstē nevis 7-10 dienas, kā apgalvo klubs, bet vairākas nedēļas vai pat mēnesi.
Domāju, ka faniem ir zināms, ka Kapello izsauca Džerāru ar visu traumu uz izlasi veikt pārbaudes un atlaida spēlētāju ārstēties - tas, manuprāt, ir tikai viņa kā izlases trenera mēģinājums pierādīt savu autoritāti.
Šī padarīšana ar traumām ir kā koks ar 2 galiem - tas pats Ouvens, piemēram, spēlējot izlases sastāvā, ir guvis smagas traumas, kas ir nopietni ietekmējušas viņa kā spēlētāja karjeru. Taču algu viņam maksā klubs, tāpēc var jau arī klubus saprast, ka viņi nevēlas, lai viņu spēlētājs draudzības spēlē saasinātu savas gūtās traumas.
Anyway - Kapello ir laba iespēja pārbaudīt tuvākās rezerves, ko arī apliecina izlases sastāvs, kur ir vairāki nepārbaudīti spēlētāji. Arī Vācijas izlasē ir tāpat. Galu galā tam jau arī pārbaudes spēles ir domātas.