Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hidinks: "Komanda turpina progresēt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Hidinks: "Komanda turpina progresēt"
Gūss Hidinks
Foto: AP

Priecīgs par to, ka komanda turpina progresēt pēc vakar izcīnītās uzvaras 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas 4. grupā pār Somiju (3:0) bijis Krievijas izlases galvenais treneris Gūss Hidinks.

"Protams, ka mēs visi esam ļoti apmierināti ar to, ka izdevās izcīnīt uzvaru pēc zaudējuma iepriekšējā spēlē pret Vāciju. Jūs zināt, ka es ienīstu zaudēt, tādēļ esmu priecīgs, ka arī mana komanda ienīst zaudēt. Negrasījāmies zaudēt jau otro spēli pēc kārtas. Esmu apmierināts ar to, kā mana komanda noreaģēja pēc zaudējuma pret Vāciju, tas liecina, ka izlase turpina augt un progresēt.

Ar ziemeļvalstu izlasēm spēlēt vienmēr ir grūti. Somijai ir ļoti atlētiska un labi organizēta komanda, taču pret viņiem mēs labi nospēlējām aizsardzībā, neielaižot nevienus vārtus. Jau pirms pārtraukuma vajadzēja iesist divus vārtus, bet mēs to neizdarījām. Otrajā puslaikā sākām spēlēt daudz labāk un ātrāk. Spēlējām ļoti modernu futbolu, taču atkal neizmantojām vairākas labas iespējas," par spēli pastāstīja Hidinks.

Krievijas izlase šobrīd ieņem otro vietu 4. kvalifikācijas grupā, par četriem punktiem atpaliekot no grupas līdervienības Vācijas, taču Krievijas izlase ir aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

4. grupa

VIzlaseSP
1. Vācija 4 10
2. Krievija 3 6
3. Velsa 4 6
4. Somija 3 4
5. Azerbaidžāna3 1
6. Lihtenšteina 3 1

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-16 19:17, pirms 16 gadiem
!!!11 lol

brauks brauks, nemiiz sīkais

  +3 [+] [-]

, 2008-10-16 23:20, pirms 16 gadiem
Ja Shava taa turpinaas speeleet, tad vinju var nopirk pa kaut kaadiem 15-20 milj. ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja