Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mesi skaisti vārti, Argentīna nenotur pārsvaru un spēlē neizšķirti ar Čīli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mesi skaisti vārti, Argentīna nenotur pārsvaru un spēlē neizšķirti ar Čīli
Lionels Mesi. Foto: ZumaPress.com/Scanpix

''Copa America'' B grupas spēlēs Argentīna nenoturēja 1:0 vadību un spēlēja neizšķirti 1:1 ar Čīli. Argentīnai nepalīdzēja arī kapteiņa Lionela Mesi skaisti realizētais soda sitiens spēles 33. minūtē. Citā mačā Paragvaja, visu otro puslaiku spēlējot vairākumā, ar 3:1 apspēlēja Bolīviju.

Prestižajā ''Copa America'' futbola turnīra ietvaros naktī uz otrdienu tika aizvadīta otrā spēles diena, kurā mačus aizvadīja B apakšgrupā ielozētās izlases.

Argentīna ar Lionelu Mesi priekšgalā nespēja pārspēt Čīli, spēlējot neizšķirti 1:1. No bumbas pārvaldīšanas viedokļa mačs bija līdzīgs - Čīle ar bumbu spēlēja 51% spēles laika, kamēr Argentīna 49%. Lielākā atšķirība bija izdarītajos sitienos - argentīnieši pa vārtiem sita 18 reizes, kamēr čīlieši tikai piecas.

Spēles sākumā laukumā dominēja Argentīna un vairākas reizes no vārtu zaudēšanas Čīli glāba tās vārtsargs. Pārsvars rezultējās 33. minūtē, kad skaistus vārtus ar soda sitiena palīdzību guva izlases kapteinis un līderis Lionels Mesi. Čīle otrajā puslaikā devās atspēlēties un to paveica 57. minūtē. Pēc VAR video caurskatīšanas tiesnesis lēma piešķirt 11 metru soda sitienu uz Argentīnas vārtiem, kuru nerealizēja Vidals. Pirmais pēc atlēkušās bumbas bija Eduardo Vargass, kurš to ar galvu raidīja vārtos. Spēles izskaņā Argentīnai bija trīs izdevības, kuras netika izmantotas, mačam noslēdzoties neizšķirti.

Otrā grupas spēlē Paragvaja, pateicoties trim gūtiem vārtiem vairākumā, ar 3:1 apspēlēja Bolīviju. Paragvajai piederēja nospiedošs pārsvars - 79% pret 21% bumbas kontrolē, bet sitienos uz vārtiem 34:4. Pirmie vadībā gan izvirzījās bolīvieši, kuri, pateicoties realizētajam 11 metru soda sitienam 10. minūtē, panāca 1:0. Spēles raksturs mainījās pirmā puslaika beigās, kad otro dzelteno kartiņu nopelnīja viens no Bolīvijas futbolistiem, atstājot savu komandu mazākumā.

To otrajā puslaikā izmantoja Paragvajas futbolisti. 62. minūtē pēc ļoti daudz neizmantotām iespējām ar tālsitiena palīdzību rezultāts tika izlīdzināts, bet trīs minūtes vēlāk pēc cīņas soda laukumā Paragvaja izvirzījās vadībā. 80. minūtē Romero ar otrajiem vārtiem spēlē pielika punktu uzvarētājai noteikšanai - 3:1.

Copa America B grupa

V.KomandaSUNZVārtiP
1.Paragvaja11003:13
2.Argentīna10101:11
3.Čīle10101:11
4.Urugvaja00000:00
5.Bolīvija10011:30

     [+] [-]

, 2021-06-15 14:56, pirms 3 gadiem
Interesants turnīrs tas Copa America sliktāks jau nu nav par eiropas čempi!