Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autoavārijā gājis bojā bijušais Kolumbijas futbola izlases kapteinis Rinkons

Agris Suveizda

Autoavārijā gājis bojā bijušais Kolumbijas futbola izlases kapteinis Rinkons
Fredijs Rinkons. Foto: imago images/Sven Simon/Scanpix

LETA--AFP. Bijušais Kolumbijas futbola izlases kapteinis Fredijs Rinkons trešdien 55 gadu vecumā gāja bojā pēc autoavārijā gūtajām traumām.

Rinkons gāja bojā no smagas galvas traumas, kuru guva autoavārijā, saduroties viņa mašīnai ar autobusu Kolumbijas pilsētā Kali. Viņam tika veikta operācija, pēc kuras kolumbietis tika nogādāts intensīvajā aprūpē, taču ārstiem neizdevās glābt viņa dzīvību.

Kolumbijas izlases kreklā Rinkons aizvadīja 84 spēles, kurās kopumā guva 17 vārtus. Viņš arī pārstāvēja valstsvienību Pasaules kausa finālturnīros 1990., 1994. un 1998.gadā.

Savukārt futbolista karjeras laikā viņš pārstāvēja tādas komandas kā Madrides "Real" un Itālijas vienību "Napoli". Tāpat Rinkons, pavadot daļu karjeras Brazīlijā, ar Brazīlijas komandu "Corinthians" izcīnīja pirmo FIFA Pasaules klubu kausu 2000.gadā.

Izmantotie resursi:
LETA