Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello: ''Noraidot vārtsargu, tiesnesis pieļāva lielu kļūdu''

Kapello: ''Noraidot vārtsargu, tiesnesis pieļāva lielu kļūdu''
Fabio Kapello
Foto: AP

Pēc piedzīvotā zaudējuma 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas cikla spelē pret Ukrainu ar 0:1, Anglijas izlases treneris Fabio Kapello nosodījis mača galvenā tiesneša pieņemto lēmumu, jau spēles sākumā noraidot Anglijas izlases vārtsargu Robertu Grīnu.

Atgādināsim, ka sestdien Anglijas izlase, kura jau ir nodrošinājusi vietu nākošā gada Pasaules kausa finālturnīrā, izbraukumā tikās ar Ukrainas izlasi. Būtisks pavērsiens spēlē notika jau 13. minūtē, kad Anglijas izlases aizsargs Rio Ferdinands nenoreaģēja uz ukraiņu spēlētāja augsto piespēli un uzbrucējs Artjoms Miļevskis izrāvās viens pret vienu ar Robertu Grīnu. Jau pēc mirkļa ''West Ham'' komandas vārtsargs nogāza ukraini, par ko saņēma sarkano kartīti. Pēc aizvadītās spēles Anglijas izlases treneris Kapello sacīja, ka noraidot Grīnu, mača tiesnesis pieļāvis lielu kļūdu.

''Esmu apmierināts ar otro puslaiku, jo to mēs aizvadījām ļoti labi. Nav nemaz tik viegli aizvadīt gandrīz visu spēli mazākumā. Pēc pārtraukumā mēs demonstrējām tiešām labu sniegumu un veidojām bīstamus momentus pie pretinieku komandas vārtiem līdz pat mača finālsvilpei. Kopumā ņemot, mūsu komanda aizvadīja labu spēli, taču vienīgā muļķīgā kļūda mača sākumā izrādījās liktenīga,'' sacīja Kapello.

''Uzskatu, ka galvenais tiesnesis pieļāva lielu kļūdu, parādot sarkano kartīti Grīnam. Viņš atradās tālu no tās epizodes. Sākumā viņš ''noraidīja'' Ferdinandu, kaut gan viņš atradās metru no minētās epizodes, bet jau pēc brīža, apspriežoties ar savu asistentu, mainīja savu lēmumu un noraidīja mūsu vārtsargu, bet tas jau ir cits stāsts,'' piebilda itāļu speciālists.

Izmantotie resursi:
thefa.com

  -1 [+] [-]

, 2009-10-12 20:31, pirms 15 gadiem
Pieļāva, nepieļāva kļūdu kāda šķirba. Kas izdarīts tas izdarīts. Laiku nepagriezīsi atpakaļ.
Slēpts komentārs: polis999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-10-12 20:34, pirms 15 gadiem
bet atkal viss sākās ar Rio kļūdu. kas notiek ar šo lielisko spēlētāju šosezon? izlasē ir ļoti daudz labu centra aizsargu, Leskots un Apsons šosezon spēlē labāk par Rio. Rio jāsasparojas, lai neatdotu savu vietu pamatsastāvā.

     [+] [-]

, 2009-10-12 20:53, pirms 15 gadiem
manuprat Anglija nespeleja uz 100%, vini pat nespeleja uz 50 %.
pirmkart viniem neko nevajadzeja.
otrkart ta ir salda atriebiba Horvatiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-10-12 21:23, pirms 15 gadiem
Nu kaada tur vispaar starpiiiba....!!!Juuus esat labi un sen jau esat kvalificeeejushies.....!!!Ta kaa labaak jau domaaat par DAR nekaaa par vecaam un nevajadziigaam speeleem....!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-10-12 21:33, pirms 15 gadiem
vinegrets rakstīja: Nu kaada tur vispaar starpiiiba....!!!Juuus esat labi un sen jau esat kvalificeeejushies.....!!!Ta kaa labaak jau domaaat par DAR nekaaa par vecaam un nevajadziigaam speeleem....!!!
Tādām futbola nācijām kā Anglija ir arī tāda lieta kā pašcieņa!

  +7 [+] [-]

, 2009-10-12 21:33, pirms 15 gadiem
Es esmu Anglijaa..un Anglji ir prieciigi par speeles iznaakumu.

1:0 nav sagraave, un atriebiiba horvaatiem ir salda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja