Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Eriksons nomainīs Lāgerbaku pie Zviedrijas izlases stūres?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Eriksons nomainīs Lāgerbaku pie Zviedrijas izlases stūres?
Lars Lāgerbaks
Foto: SCANPIX SWEDEN

Iespējams, par Zviedrijas izlases galveno treneri kļūs Svens Gorans Eriksons, kuram angļu prese paredz ilggadējā izlases trenera Larsa Lāgerbaka nomainīšanu.

2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas 1. grupā uzvarējusi Dānija, bet otro vietu, visticamāk, ieņems portugāļi. Pirms pēdējās kārtas Portugālei ir viena punkta pārsvars pār Zviedriju. Abām komandām pēdējā kārtā ''uz papīra'' uzvaramas spēles - portugāļiem pret Maltu, bet zviedriem pret Albāniju.

Zviedrijas izlases pašreizējais treneris Lars Lāgerbaks atklājis, ka atstās izlases galvenā trenera amatu, ja izlase netiks otrajā vietā. Ja nenotiks milzīgs brīnums, tā notiks. Angļu prese raksta, ka Lāgerbaka vietu varētu ieņemt Svens Gorans Eriksons. Pašreiz 61 gadus vecais zviedrs strādā par Anglijas 4. līgas kluba ''Notts County'' futbola direktoru un savulaik izteicies, ka pirms došanās pensijā labprat trenētu Zviedrijas izlasi. Izskatās, ka šis brīdis varētu būt pienācis tieši tagad.

Izmantotie resursi:
reuters.com
dailymail.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-12 16:12, pirms 15 gadiem
masterboy rakstīja: tas tak ir forshi!!

Ceru šo treneri ieraudzīt jaunā līmenī trenejot augstas klases eiropas komandu Zviedriju!!

Lai veicas!!
nu ta tik lai mūsējie ar zviedriem netiek vienā grupā

  +1 [+] [-]

, 2009-10-12 16:17, pirms 15 gadiem
Lieliski! Lāgerbeks jau ir toč aizsēdējies un izlases sniegums ar viņu nav apmierinošs. Jau Euro2008 finālturnīrā varēja redzēt ka zviedri buksē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja