Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Igaunija tiksies ar Brazīliju, Krievija ar Argentīnu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Igaunija tiksies ar Brazīliju, Krievija ar Argentīnu
Robinju jau Tallinā
Foto: AP

Šodien tiks aizvadīts iespaidīgs skaits pārbaudes spēļu. Interesanti solās būt Krievijas un Argentīnas, Nīderlandes un Anglijas, Ukrainas un Turcijas dueļi. Lielu interesi izraisīs arī Igaunijas un Brazīlijas spēle.

No Eiropas komandām visagrāk laukumā dosies Armēnijas un Moldovas izlases. Šī spēle varētu interesēt Latvijas futbola izlases līdzjutējus, jo vienā kvalifikācijas grupā ar moldāviem ir mūsu izlases spēlētāji. Izredžu tikt 2010. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā moldāviem vairs nav, bet Latvijai ir gan, pie tam viena no atlikušajām spēlēm būs tieši pret Moldovu, tādēļ šo spēli atstāt nepamanītu nedrīkst.

Šajā pašā laikā (plkst. 18:00) sāksies spēle, kura piesaistīs visas pasaules uzmanību - laukumā dosies Krievija un Argentīna. Spēle notiks Maskavas stadionā "Lokomotiv", kur ir vietas 28 tūkstošiem līdzjutēju. Interese par spēli bija liela, tādēļ tribīnēm vajadzētu būt pilnām. Argentīnas izlases galvenais treneris Djēgo Maradona nebija pārāk priecīgs, ka futbola federācija nolēma spēlēt tieši ar Krieviju (Krievijas puse par šo spēli samaksāja milzīgu naudas summu). Abās komandās būs zaudējumi, jo argentīniešiem nevarēs palīdzēt Karloss Tevezs, bet krieviem Jurijs Žirkovs. Protams, ka būs arī citi iztrūkumi, bet tie nebūs tik būtiski. Šī spēle būs vēsturiska, jo līdz tam savā starpā šīs vienības nav spēlējušas.

Igaunijas galvaspilsētā Tallinā plkst. 20:15 darbībā būs iespējams vērot Brazīlijas izlasi, kurai pretī mēģinās stāties mūsu ziemeļu kaimiņi. Igaunijas futbolam šogad aprit 100 gadi, tādēļ futbola federācija parūpējusies par patiešām īstiem svētkiem, nodrošinot Brazīlijas atbraukšanu uz Igauniju (vēl pirms tam tika spēlēts arī ar Portugāli). Tallinā redzēsim tādas zvaigznes kā Kakā, Robinju, Baptišta, Elano un citus. Igaunijas izlasei nevarēs palīdzēt tās uzbrukuma līderis Andress Opers.

Amsterdamā tiksies Nīderlandes un Anglijas izlases (sākums 21:45). Abām komandām nāksies iztikt bez pāris pamatspēlētājiem. Anglijas izlases rindās neredzēsim Stīvenu Džerardu, Benu Fosteru, kā arī Maiklu Ouvenu, kurš atkal nav iekļauts izlases sastāvā. Nīderlandei nāksies iztikt bez Marka van Bomela, kā arī Džovani van Bronkhorsta.

No citām pārbaudes spēlēm jāizceļ Šveices un Itālijas spēle. Šveice ir viena no Latvijas izlases konkurentēm cīņā par vietu 2010. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, tādēļ spēli Bāzelē būs interesanti pavērot. Itālijas izlasē 127. spēli aizvadīs Fabio Kanavaro, tādējādi kļūstot par izlases rekordistu.

No šodienas spēlēm jāizceļ arī Ukrainas un Turcijas, Ungārijas un Rumānijas, Dānijas un Čīles, Polijas un Grieķijas, kā arī Luksemburgas un Lietuvas spēkošanās. Vēl viena Latvijas izlases konkurente kvalifikācijas turnīrā Izraēla izbraukumā tiksies ar Ziemeļīriju.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2009-08-12 10:57, pirms 15 gadiem
Būs ļoti daudz interesantas spēles

  -3 [+] [-]

, 2009-08-12 10:58, pirms 15 gadiem
Mesī arī nespēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-12 11:04, pirms 15 gadiem
Un Latvija nevar ar kādu grandu sarunāt parbaudes spēles?
piem ar meksiku

  -1 [+] [-]

, 2009-08-12 11:12, pirms 15 gadiem
ar4iks rakstīja: Un Latvija nevar ar kādu grandu sarunāt parbaudes spēles?
piem ar meksiku
Meksika neko dizhi neatshkiras no Bulgarijas.
srunat jau var visu tik jamaksa daudz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-08-12 11:47, pirms 15 gadiem
rudzu maize rakstīja: Ja kādreiz mums būtu federācija,kas rūpētos par futbola cienītājiem,nevis par savu un savu pēcteču kabatu un labklājību!
Sāksim ar to, lai mēs kā līdzjutēji par kaut ko parūpētos!!!! Uzliks uz spēli cenu 10 lati un Tu savu pakaļu nekustināsi, jo redz tas esot dārgi. Un tā ir mūsu nācijas problēma. Nafig maksāt nadu, lai ietu uz kaut ko skatīties, ja var netā, kaut sūdīgā kvalitāte, bet redzēt. Ja nevarēs redzēt - nokačās torrentos filmu kādu un skatīsies. Un pa to naudu labāk kādu alu izstrēbs, vai abonēs draugos statistiku uz desmit gadiem...

Varētu sarunāt federācijā, kādam no lielajiem runātājiem amatu, kas atbild par līdzjutēju piesaisti! Mūsu valstī kaut karies nost neviens nenāk... Labāk mājā pie neta sēž!

Bija spēle Skonto, diezgan labs futbols. Baltijas kauss laikam! Nordea izdlīja tūkstošiem, tiešām ļoti daudz bezmaksas biļešu... Kanpi pus stadionas sanāca! Latvietis nāks tikai tad uz futbolu, kad atkal varēs Turkus vinnēt un būs cerības uz kādu no finālturnīriem.

Jāsāk kritizēt un skatīties ir sākumā pašiem uz sevi un tad uz citiem...

  +3 [+] [-]

, 2009-08-12 12:20, pirms 15 gadiem
.......krievi samaksāju milzu summu.Bet,vai tad Igauņi arī nesamaksāja milzu summu?samaksāja.kāpēc par to nerunā autors?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-12 12:47, pirms 15 gadiem
rudzu maize rakstīja: Ja kādreiz mums būtu federācija,kas rūpētos par futbola cienītājiem,nevis par savu un savu pēcteču kabatu un labklājību!
futbola cieniitaaji kriizes laikaa gan jau kaut kaa iztiks bez miljona maxaashanas braziiljiem vai argentiinas rezerves sastaavam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-12 12:52, pirms 15 gadiem
rudzu maize rakstīja: Vai krīze vai treknie gadi,iznākums vienmēr ir vienāds.
nu beidz. krieviem samaxaaja abramovichs vai kaut kas tamliidziigs, ne pati federaacija. arii Latvijaaa taadu prieku vareetu tikai uzsaukt kaads bagaats onkulis, bet Indriksonam, paldies Dievam, smadzenes veel ir vietaa un ieprieksheejaa apjomaa.

     [+] [-]

, 2009-08-12 13:04, pirms 15 gadiem
rudzu maize rakstīja: Slima suņa murgi!Tu pats vispār apmeklē klātienē futbolu?Vai spried pēc sevīm?Varbūt 2 reizes gadā apmeklē futbolu uz izlases spēlēm un vienreiz eirokausus un jūties krutais,, fans".Nevajag salīdzināt Brazīliju ar Baltijas kausu vai Azerbaidžānu.
Piedod! TEV ir taisnība Es kļūdījos! Paldies, ka atvēri man acis! Vēlreiz piedod!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-12 13:24, pirms 15 gadiem
Ho ho, nevaru vien sagaidiit niiderlandes speele, peec ilgiem laikiem viens nopietns pretinieks!

     [+] [-]

, 2009-08-12 13:34, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: Ho ho, nevaru vien sagaidiit niiderlandes speele, peec ilgiem laikiem viens nopietns pretinieks!
Jū, tā tik būs interesanta spēlīte. Ceru uz daudz vārtiem. Iespējamais sākumsastāvs abām komandām:

Nīderlande: Stekelenburg, Heitinga, Ooijer, Mathijsen, Braafheid, De Zeeuw, De Jong, Van der Vaart, Van Persie, Kuyt, Robben.

Anglija: Green, Johnson, Ferdinand, Terry, A Cole, Beckham, Barry, Lampard, A Young, Rooney, Heskey.

     [+] [-]

, 2009-08-12 17:59, pirms 15 gadiem
Holandei jauzvar,loti patiik vinju speele

     [+] [-]

, 2009-08-12 18:59, pirms 15 gadiem
aguero ielika smukus vartus puslaika beigas pret Rus.
interesanta spele kopuma.

     [+] [-]

, 2009-08-13 02:05, pirms 15 gadiem
Alexij rakstīja: neapskaužu igauņus... Bet paši vien uzprasījās
es gan apskaužu. kā man gribētos Kaksi, Robinhu un co savām acīm redzēt.. ehh