Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lēvs brīdina Podoļski par atkārtotu izlēcienu sekām

Lēvs brīdina Podoļski par atkārtotu izlēcienu sekām
Vācijas izlases spēlētāji
Foto: AFP

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs brīdinājis valstsvienības uzbrucēju Lukašu Podoļski, ka atkārtotas nesavaldības gadījumā spēlētājs vairs netiks iekļauts izlasē.

2010. gada Pasaules Kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē pret Velsu Podoļskis iepļaukāja izlases kapteini Mihaelu Ballaku. Lai gan Vācijas Futbola Asociācija nekādu sodu viņam nepiešķīra, Lēvs nav aizmirsis notikušo un atgādinājis, ka Podoļskim nāksies atbildēt par savu uzvedību, ja viņš kaut ko tādu atkārtos. Lēvs gan atzina, ka iepriekš spēlētāja uzvedība bijusi priekšzīmīga, tāpēc šajā reizē nav sodījis Podoļski.

"Tas, kas notika Kārdifā, bija maksimālā robeža. Viņš sabojāja nacionālās izlases tēlu. Pēc nākamās reizes viņš vairs netiks iekļauts izlasē tik ilgi, kamēr es būšu galvenais treneris," brīdināja Lēvs. Runājot par Kevinu Kuranji, kurš par disciplīnas pārkāpumiem izpelnījās trenera nosodījumu, Lēvs vēlreiz apstiprināja, ka uzbrucējs arī turpmāk viņa vadībā izlasi nepārstāvēs. "Turos pie sava solījuma, ka Kevinam nav atpakaļceļa izlasē." Tiesa, Kuranji jau ir nožēlojis savu rīcību, kad pēc sadusmošanās par neiekļaušanu sākumsastāvā viņš uz savu galvu pameta izlasi.

Tāpat Lēvs kategoriski noraidīja, ka Jenss Lēmans atkal varētu tikt iekļauts sastāvā. "Tas būtu nepareizs signāls. Mums ir četri lieliski vārtsargi, ar kuriem rēķināmies - Renē Adlers, Roberts Enke, Timo Vīze un Manuels Noiers. Viņi ir pietiekami spēcīgi, lai nevajadzētu kaut ko mainīt. Jenss nav mūsu dienaskārtībā."

Drīzumā Vācijas izlase aizvadīs divu spēļu tūri Āzijā, 29. maijā Šanhajā tiekoties ar Ķīnas valstsvienību un 2. jūnijā Dubaijā ar Apvienoto Arābu Emirātu futbolistiem. Lēvs paziņojis, ka Podoļskis būs iekļauts komandas sastāvā, taču galīgo sastāvu viņš paziņos 19. maijā.

Izmantotie resursi:
bild.de

  +9 [+] [-]

, 2009-05-11 20:05, pirms 15 gadiem
skarbi

  -2 [+] [-]

, 2009-05-11 20:18, pirms 15 gadiem
pareizi jau ir - kaa savaadaak kkaadu discipliinu tajos "staaros" iedziit?

  -4 [+] [-]

, 2009-05-11 20:31, pirms 15 gadiem
nu jopcik sist savējo - tas ir stulbi...

  -2 [+] [-]

, 2009-05-11 22:48, pirms 15 gadiem
ZX rakstīja: nu jopcik sist savējo - tas ir stulbi...
Ko Tu tur murgo?

  -1 [+] [-]

, 2009-05-11 23:33, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Ko Tu tur murgo?
Vinjsh nemurgo - Podlijs uz laukuma iedeva vecenes cieniigu pljauku Ballakam

  -3 [+] [-]

, 2009-05-12 09:56, pirms 15 gadiem
Es ar Ballakam iedotu pa seju - lecīgs īblis. Ne pirmais un ne pēdējais, kas grib Ballakam iedot pa muti... Lecīgs un nesavaldīgs...

  -1 [+] [-]

, 2009-05-12 11:55, pirms 15 gadiem
Bigijs rakstīja: Es ar Ballakam iedotu pa seju - lecīgs īblis. Ne pirmais un ne pēdējais, kas grib Ballakam iedot pa muti... Lecīgs un nesavaldīgs...
Tikai tā nelaime, ka tas "lecīgais īblis" ir komandas kapteinis - nākamā persona komandā aiz trenera

  -1 [+] [-]

, 2009-05-12 12:16, pirms 15 gadiem
Bigijs rakstīja: Es ar Ballakam iedotu pa seju - lecīgs īblis. Ne pirmais un ne pēdējais, kas grib Ballakam iedot pa muti... Lecīgs un nesavaldīgs...
iiblis esi tu, bet Ballaks ir "vacijas futbola autoritate", kamer Padolskis ir leciigs polju imigrants, kursh tieshi parada savas tautas skaistakos kulturas un rakstura ieziimes!