Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pārbaudes spēlē Spānija sagrauj Azerbaidžānu, Viljam hattrick

Pārbaudes spēlē Spānija sagrauj Azerbaidžānu, Viljam hattrick
Dāvids Vilja
Foto: AFP

Eiropas futbola laukumos šovakar tiks aizvadītas kārtējās 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēles. Kamēr vieni aizņemti ar kvalifikāciju, tikmēr otri aizvada pārbaudes spēles. Vakar Spānija ar 6:0 pārbrauca pāri Azerbaidžānas izlasei.

Vakar Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku vietējā izlase aizvadīja pārbaudes spēli ar pašreizējiem Eiropas čempioniem spāņiem. Par spēles rezultātu jābrīnās nav – vairāk nekā pārliecinoša Spānijas izlases uzvara ar 6:0.

Mača rezultāts tika atklāts spēles 34. minūtē, kad vārtus Eiropas čempionu labā guva spāņu kluba ''Valencia'' uzbrucējs Dāvids Vilja. Maisam gals bija vaļā un līdz puslaika beigām jau pieminētais Vilja guva vēl divus vārtus, tādējādi gūstot hattrick šajā spēlē. Arī otrajā puslaikā Visentes del Boskes padotie nedomāja apstāties, un 22 minūtes pēc pārtraukuma ''Liverpool'' komandas pussargs Alberts Riera guva komandas ceturtos vārtus. Pēc četrām minūtēm 5:0 panāca ''Fenerbahce'' uzbrucējs Daniels Giza, bet punktu spēlei, gūstot sestos vārtus, pielika ''Liverpool'' uzbrucējs Fernando Toress.

Jāpiemin, ka savainojumu neilgi pirms pirmā puslaika beigām guva Londonas ''Arsenal'' pussargs Sesks Fabregass, kurš tika nogāzts soda laukumā un stipri atsitās ar galvu, kā rezultātā Spānijas izlases mediķiem bija jāpapūlas, lai apturētu asiņošanu. Uzliekot pāris šuves, tas izdevās, un Fabregasa vietā laukumā nāca ''Barcelona'' spēlētājs Serhio Buskets.

Pateicoties uzvarai, Eiropas čempioni turpina savu 32 nezaudēto spēļu sēriju, bet komandas uzbrucējs Vilja tagad kļuvis par visu laiku trešo rezultatīvāko spēlētāju Spānijas izlases rindās, apsteidzot Emilio Butragenjo un Fernando Morientesu. Pašreiz 44 spēlēs Vilja guvis 28 vārtus, par vieniem mazāk nekā otrajā vietā esošais Fernando Jerro. Līderis ar 44 gūtiem vārtiem 102 spēlēs ir Madrides ''Real'' spēlētājs Rauls.

Citās spēlēs Irāka savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Poliju, bet Bosnija-Hercegovina ar 2:1 pārspēja Omānas izlases futbolistus.

Atgādinām, ka 14. jūnijā Dienvidāfrikā sāksies Konfederāciju kausa izcīņa. Kopā ar Spāniju vienā grupā spēlēs Irākas, Jaunzēlandes un mājinieki – DĀR futbolisti. Otrā grupā divas ceļazīmes uz pusfinālu izspēlēs ASV, Itālijas, Brazīlijas un Ēģiptes izlases.

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-06-10 16:48, pirms 15 gadiem
Tās labās komandas iemēgina realizāciju praksē. Pret Latviju tas nav tik viegli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-06-10 16:56, pirms 15 gadiem
uz Anglijas-Andoras speeli labs koeficents Andorai

  -3 [+] [-]

, 2009-06-10 17:02, pirms 15 gadiem
jauna ziņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-06-10 17:33, pirms 15 gadiem
Forest's rakstīja: Pat Azerbaidžāna var sarunāt spēles ar normālām komandām, bet Latvija labākajā gadījumā spēlē ar Moldovu
Ir nepieciešama arī tāda lieta, kā naudiņa un tās Azerbaidžānai netrukst!

  +4 [+] [-]

, 2009-06-10 18:24, pirms 15 gadiem
kkas18 rakstīja: uz Anglijas-Andoras speeli labs koeficents Andorai
176

  +2 [+] [-]

, 2009-06-10 19:18, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Kāds neredzēja - Pikē un Biskets spēlēja?
Buskets nāca laukumā, kad savainojumu guva Fabregass...

Kā tev ir ar tekstu lasīšanu?

     [+] [-]

, 2009-06-10 23:07, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Buskets nāca laukumā, kad savainojumu guva Fabregass...

Kā tev ir ar tekstu lasīšanu?
pārlecu pāri tai vietai...;(