Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Miris Togo izlases trenera asistents

Agris Suveizda

Miris Togo izlases trenera asistents
Togo izlase
Foto: Reuters

Kļuvis zināms, ka no uzbrukumā gūtā ievainojuma miris arī Togo futbola izlases trenera asistents Abalo Amatele. Vēl vairāki cilvēki ir smagā stāvoklī.

Uzbrukumā Togo izlases autobusam mirušo skaits pieaudzis līdz diviem vai pat trim cilvēkiem. Viens no cietušajiem cilvēkiem bija galvenā trenera Ibēra Velū asistents Abalo Amatele, kurš tika sašauts vēderā. No uzbrukumā gūtā ievainojuma Amatele ir miris. Tāpat, iespējams, miris ir arī preses sekretārs, tomēr šī informācija pagaidām nav apstiprināta. Vēl vairāki cilvēki ir smagā stāvoklī.

"Mēs gaidām lidmašīnu, lai dotos uz Lomu [Togo galvaspilsēta - aut.]," sarunā ar Francijas laikrakstu "L'Equipe" atklāja Togo izlases un Francijas kluba "Grenoble" pussargs Alaiksis Romau. "Mēs šobrīd runājam ar pārējām mūsu grupas izlasēm, lai pārliecinātu arī tās boikotēt sacensības."