Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello: "Mana trenera karjera tuvojas beigām"

Jānis Pārums

Kapello: "Mana trenera karjera tuvojas beigām"
Fabio Kapello
Foto: AP/Scanpix

Krievijas futbola izlases galvenais treneris, itālis Fabio Kapello atklājis, ka tuvākajā laikā varētu beigt trenera karjeru, taču neatklājot vai tas notiks pēc 2014.gada vai pēc 2018.gada Pasaules kausa izcīņas.

"2014.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrs bija ļoti grūts, jo mūsu grupā bija arī Portugāle. Krievijai šī kvalifikācija bija ļoti svarīga, jo 2018.gadā tā grib veiksmīgi nostartēt Pasaules kausā savā dzimtenē," norādīja Kapello.

"Man patīk izaicinājumi, tāpēc iepriekš pieņēmu piedāvājumu trenēt Anglijas izlasi un pirms gada pieņēmu piedāvājumu vadīt Krievijas izlasi, kam 12 gadus nebija izdevies kvalificēties pasaules kausa izcīņai," piebilda 67 gadus vecais itāļu speciālists, vienlaikus neslēpjot, ka nekas nav mūžīgs. "Domāju, ka mana trenera karjera ir tuvu beigām."

Jāatgādina, ka iepriekš tika ziņots, ka Krievijas Futbola federācija veic pārrunas ar Kapello par sadarbības turpināšanu līdz pat 2018.gada Pasaules kausa izcīņas turnīra beigām.

Izmantotie resursi:
Corriere dello Sport - Home Page