Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Maradona: "Parādījām savu patieso spēku"

Maradona: "Parādījām savu patieso spēku"
Djēgo Maradona
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakardien izcīnītās uzvaras pārbaudes spēlē izbraukumā pret Vācijas izlasi ar rezultātu 1:0, Argentīnas izlases galvenais treneris Djēgo Maradona atzina, ka viņa padotie pilnībā parādīja to, uz ko viņi spējīgi.

Atgādināsim, ka vakar tika aizvadītas vairāk nekā 30 pārbaudes spēles. Vienā no centrālajiem mačiem Vācijā savā starpā spēkiem mērojās Vācijas un Argentīnas izlase. Pateicoties Madrides kluba "Real" uzbrucēja Gonzalo Iguaina gūtajiem vārtiem pirmā puslaika izskaņā, argentīnieši visā mačā svinēja uzvaru ar rezultātu 1:0.

Pēc izcīnītās uzvaras Argentīnas izlases galvenais treneris Djēgo Maradona atzina, ka viņa komanda šajā mača parādīja savu patieso spēku, bet pati spēle bija pielīdzināma Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla cīņai. "Mums bija jāpierāda pašiem sev, ka mēs esam spējīgi paveikt to, ko mums izdevās. Mačs līdzinājās Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālam – abas komandas darīja visu, lai izcīnītu uzvaru. Šis sniegums ir tas, ko es redzu treniņos un tāds, ar kura palīdzību mēs pēc 24 gadu pārtraukuma varam triumfēt PK izcīņā," apmierināts pēc spēles bija Maradona.

''Varbūt presei nepatiks tas, ko teikšu, bet DĀR mēs aizvadīsim ļoti labu turnīru. Zināju, ka mēs varam tā spēlēt arī pret nopietniem pretiniekiem. Mūsu izlase parādīja to kvalitatīvo futbolu, ar kuru vienmēr ir bijusi slavena. Paldies Dievam, ka manā rīcībā ir tādi spēlētāji, kuri nepārtrauc priecēt līdzjutējus un, ka tāds lielisks futbolists kā Lionels Mesi ir argentīnietis. Es pateikšos Dievam, ja viņš mums palīdzēs vēlreiz kļūt par pasaules čempioniem," piebilda Maradona.

Savukārt Vācijas izlases kapteinis Mihaels Ballaks izskaidroja iemeslus, kāpēc viņa komandas sniegums bijis tik bāls: "Mēs nevēlējāmies pārāk atvērties, kā rezultātā tas mūs paralizēja.Vienkārši negribējām pārāk riskēt. Tieši tāpēc skatītājiem šis mačs varēja likties diezgan garlaicīgs. Lai nu kā, vēlos atzīmēt, ka pāris mani komandas biedri aizvadīja diezgan labu maču."

Vācija – Argentīna 0:1

Izmantotie resursi:
skysports.com
goal.com
as.com

     [+] [-]

, 2010-03-04 16:49, pirms 14 gadiem
nu nezinu varbūt i maksimums ir, bet PČ čempionitočna nebūs.

     [+] [-]

, 2010-03-04 16:53, pirms 14 gadiem
1:0..tas ir tas patiesais speeks...apsveicu tevi maradona....PC saubos ka tu ko sasniegsi

  +3 [+] [-]

, 2010-03-04 17:01, pirms 14 gadiem
patiesais spēks Pasaules Čempī jārāda

     [+] [-]

, 2010-03-04 17:08, pirms 14 gadiem
PČ daudzi var "izšaut". Tā pati Argentīna kaut vai. Argentīniešiem nekad nav bijušas problēmas ar motivāciju.

Komanda > Individuālisms

     [+] [-]

, 2010-03-04 17:11, pirms 14 gadiem
vai teoreetiski ir iespeejams ka finaalaa tiekas BRA-ARG ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-04 17:28, pirms 14 gadiem
spēle bija sakarīģa. lai arī individuāla, tomēr labāka nekā vāciešu izpildījumā, un tas izsaka daudz. tas ir spēks un diezgan liels spēks. bet vai izturēs visu PK spēlējot individuālu futbolu? diez vai.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-04 17:35, pirms 14 gadiem
Lielīties ar spēku spēlē,kurā argentīnieši guva vienus vārtus,tos paus ar pretinieka vārtsarga kļūdas palīdzību. Maradonas stilā

  +2 [+] [-]

, 2010-03-04 17:35, pirms 14 gadiem
psc,1-0,nu taads speeeks,nu vnk truukst vaardu,kur tik speeciigi var buut..

Latvija 2004 gadaa arii vareeeja vaaciju vineet 1-0,tikai tiesneshi zhiidi,tad jau mees arii bijaam speeks.. ;D
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-04 18:02, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: Gaidām Mesi un Viljas divkauju finālā, kamēr Rūnijs ar Rubinju dalīs bronzu
ne tā?
prieks tevi satikt Orākul .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-04 19:22, pirms 14 gadiem
Nekad neesmu bijis Argentīnas fans, tomēr Mesī nedaudz maina situāciju. Lai kā arī nebūtu, ticu, ka Argnetīna kaut kur var aizkļūt. Bet diez vai tālāk par 1/4finālu.

Vācijai šī ir tikai kārtēja pārbaudes spēle. Šoreiz tikai Maradonam bija kaut kas jāpierāda. Līdzīgi kā par Vāciju ir arī ar Itāliju un Franciju. Visu parādīs finālturnīrs.

     [+] [-]

, 2010-03-04 19:50, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Nekad neesmu bijis Argentīnas fans, tomēr Mesī nedaudz maina situāciju. Lai kā arī nebūtu, ticu, ka Argnetīna kaut kur var aizkļūt. Bet diez vai tālāk par 1/4finālu.

Vācijai šī ir tikai kārtēja pārbaudes spēle. Šoreiz tikai Maradonam bija kaut kas jāpierāda. Līdzīgi kā par Vāciju ir arī ar Itāliju un Franciju. Visu parādīs finālturnīrs.
Pat vāču speciālisti savējos kritizē par bezzobaino sniegumu. Lai arī pārbaudes spēlē.
Bet jā, finālturnīrs parādīs, kas ir kas.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-04 20:25, pirms 14 gadiem
Man ir izteiktas komandas, kuras īpaši patīk, par kurām, pat var teikt, fanoju lielajos turnīros: Argentīna, Nīderlande
Nu tad par Argentīnu -
Lieliski uzbrucēji (Aguero, Higuans, Milito, Tevezs, Saviola), vēl ir Messi - lielisks uzbrūkošā tipa pussargs, vēl citi labi pussargi (Mascherano, Verons, Gutierrezs, Maxi Rodrigezs, Cambiasso, Aimārs), aizsargi - Demichelis, Heinze, Samuels, Coloccini, šķiet, arī Zaneti spēlēs. Vienīgi vārtsargs varētu būt nestabils, nav neviena izteikta līdera vārtsarga pozīcijā. Kopumā laba komanda, ja aizies spēle, tad būs labi!