Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Maradona: "Nosēšanās bija briesmīga"

Maradona: "Nosēšanās bija briesmīga"
Djego Maradona komandas treniņā. Šoreiz bez cigāra...
Foto: AP/Scanpix

Argentīnas izlases treneris Djego Maradona pēc ierašanās Berlīnē, sniedzis komentārus pirms pārbaudes spēles pret Vācijas izlasi. Maradona uzsvēris, ka lidmašīnas nosēšanās vairākiem spēlētājiem izraisījusi vemšanu un nelabumu. Komentāros dalījās arī Vācijas izlases pārstāvji.

"Nosēšanās bija tikpat briesmīga, cik Paragvajas gūtie vārti Pasaules Kausa izcīņas izslēgšanas spēlē," pastāstīja 49 gadus vecais Maradona, smēķējot cigāru savas komandas treniņā, "daudziem tā izraisīja vemšanu." Argentīnas izlases nosēšanos iespaidoja sliktie laika apstākļi - Berlīnē bija spēcīgs vējš un sniegputenis.

Par spīti savām nepārliecinošajām pozīcijām trenera amatā, ekstravagantā futbola leģenda veltīja skarbus vārdus Argentīnas žurnālistiem: "Ja visu izlemtu Argentīnas žurnālisti, tad Pasaules Kausa finālturnīrā mēs paliktu pēdējā vietā. Tomēr ļoti daudz cilvēku mūs atbalsta."

Tikmēr Vācijas izlases treneris Joahims Lēvs uzskata, ka Maradonas labākās īpašības, kuras viņam piemita esot spēlētājam, ir izzudušas viņa vadītajā izlasē: "Kā spēlētājs viņš bija īsts ģēnijs. Apveltīts ar ''slepkavas instinktu'' un izdomu uzbrukumu veidošanā. Šobrīd Argentīnas izlase ir ļoti uzbrūkoša, tāda pati kā tās treneris."

33 gadus vecais Vācijas izlases kapteinis Mihaels Ballaks žurnālistiem pavēstīja, ka neskatoties uz komandas pēdējā laika vājo sniegumu, viņi gatavojas nopietni un ļoti respektē savus pretiniekus. "Argentīnai ir pilns repertuārs. Tāpēc viņi ir tik bīstami. Rītvakar mēs spēkosimies ar augstākās klases komandu, kurai ir individuāli spēcīgi spēlētāji."

Daloties iespaidos par Maradonas cigāra smēķēšanu, Ballaks atteica, ka mūsdienu futbolā tas esot nedaudz neierasti: "Iepriekš to nebiju manījis. Futbola treneris uz laukuma ar cigāru mutē. Bet tas mūs neuztrauc. Viņš jau nav mūsu treneris."

Izmantotie resursi:
soccerway.com