Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Abiati nespēlēs sešus mēnešus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Abiati nespēlēs sešus mēnešus
Kristians Abiati Milānas derbijā
Foto: digitale

''Milan'' vārtsargs Kristians Abiati nevarēs spēlēt pusgadu. Tas kļuvis zināms pēc viņam veiktās ceļgala operācijas, ziņo Milānas klubs.

31 gadu vecais Abiati ceļgalu savainoja pirms pāris nedēļām spēlē pret ''Siena'' (5:1). Pēc veiktās operācijas Milānas klubs savā paziņojumā saka, ka tā noritējusi veiksmīgi, un vārtsargam šī sezona ir beigusies. Tāpat Abiati nāksies izlaist nākamās sezonas sākumu.

Paredzams, ka Abiati vietu ieņems pieredzējušais, bet pēdējā laikā nepārliecinoši spēlējošais brazīlietis Dida.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sermulis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-30 17:55, pirms 15 gadiem
Baigi slikti priekš Milānas. Redzēs, ko liks vārtos. Pēdējās spēles tas ir bijis Dida. Ja aizsardzība nebš cokumi, tad arī vārtsargam nebūs tik daudz darba, kaut arī vārtos vajag drošību.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-30 17:59, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: Dida nekad nav spēlējis pārliecinoši
Nu jā, tāpat kā tu.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-30 18:00, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: Dida nekad nav spēlējis pārliecinoši
Ja, un kas tad Dida bija kādus 3 gadus atpakaļ? Viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-30 18:01, pirms 15 gadiem
Viss, katastrofa. Dida laiks sen jau garām, tāpat kā Kalača. Milānai vajag stabilu jaunu no.1. Ādleru vai Noijeru!

     [+] [-]

, 2009-03-30 18:02, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Ja, un kas tad Dida bija kādus 3 gadus atpakaļ? Viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē.
tieši par to jau iet runa, Dida ir vakardienas spēlētājs.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-30 18:02, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Baigi slikti priekš Milānas. Redzēs, ko liks vārtos. Pēdējās spēles tas ir bijis Dida. Ja aizsardzība nebš cokumi, tad arī vārtsargam nebūs tik daudz darba, kaut arī vārtos vajag drošību.
Diemžēl Milāna vairāk nespēlē tādā līmenī, kā pāris gadus atpakaļ un tā nav tikai Dida vaina.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-30 19:23, pirms 15 gadiem
ak dievs.... ak dievs.... Abiati pēdējā laikā bija praktiski vienīgais aizsargs, jo tie visu laiku kautkur staigāja apkārt... un 6 mēnesi... ak dievs, tas ir trakums. protams prieks, ka Dida tiks pie spēlēsanas, nemaz tik slikts viņs nav. bet būsim patiesi, lai atgūtu formu viņam vajag daudz laika un pasreiz Milāna nevar izniekot so laiku, jo praktiski jau finisa taisne. ļoti žēl dzirdēt par Abiati. lai nu kā, man liekas, ka Kalačs tagad pat būtu labāks variants par Didu.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-30 19:25, pirms 15 gadiem
ibio čaļi, ja Dida netiktu norakts presē dažu incidentu dēļ, kā arī, ja Dida negūtu vairākus savainojumus es esmu pārliecināts sobrīd viņs joprojām būtu viens no Top3 vārtsargiem Itālijas A Sērijā. stabilitāte sāka zust, bet tas tikai traumu dēļ. Dida nav vakardienas spēlētājs. pirms tā saka, iesaku pavērot spēles ar viņa dalību.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-30 19:50, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ak dievs.... ak dievs.... Abiati pēdējā laikā bija praktiski vienīgais aizsargs, jo tie visu laiku kautkur staigāja apkārt... un 6 mēnesi... ak dievs, tas ir trakums. protams prieks, ka Dida tiks pie spēlēsanas, nemaz tik slikts viņs nav. bet būsim patiesi, lai atgūtu formu viņam vajag daudz laika un pasreiz Milāna nevar izniekot so laiku, jo praktiski jau finisa taisne. ļoti žēl dzirdēt par Abiati. lai nu kā, man liekas, ka Kalačs tagad pat būtu labāks variants par Didu.
ak dievs.. ak dievs

  +1 [+] [-]

, 2009-03-30 21:07, pirms 15 gadiem
Abjati jau it kā bija "nākotnes" vārtsargs pēc lieliskā Seba Rosi, bet tad atnāca Dida un Abjati dabūja samierināties ar dubliera lomu.
Redzēs, cik vēl meistarības un rakstura būs atlicis Didam.. jo Kalačs vārtos ir katastrofa, tik vien ir kā lielais augums.

     [+] [-]

, 2009-03-30 22:19, pirms 15 gadiem
Es par to, lai Dida stāv vārtos, kaut nav viņš īpaši stabils.

     [+] [-]

, 2009-03-31 19:12, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Abjati jau it kā bija "nākotnes" vārtsargs pēc lieliskā Seba Rosi, bet tad atnāca Dida un Abjati dabūja samierināties ar dubliera lomu.
Redzēs, cik vēl meistarības un rakstura būs atlicis Didam.. jo Kalačs vārtos ir katastrofa, tik vien ir kā lielais augums.
jā, uz Abiati lika lielas cerības. bet esot otrajam GK visu savu karjeru ir grūti sākt spēlēt pa nopietnam, tāpēc atsākt spēli kā pirmajam vārsargam formā ir vajadzīgs ļoti ilgs laiks. Milānā viņs bija nomarinēts. protams Dida bija galvas tiesu pārāks, lai gan Abiati arī pirms tam bija Milānā. lai nu kā, man liekas, ka viņu noraka sie transfēri. katru gadu viņs ceļoja uz citu pilsētu, citu klubu, dažreiz pat uz līgu. tas protams nav normāli. kvalitāte kritās utt. kad viņu Juve izīrēja, lai aizstātu Buffonu, kas guva ilglaicīgu savainojumu, tad Abiati tiesām parādīja, ka viņs ir ļoti slikts... lai cik man Abiati patiktu, tad viņs spēlēja ļoti slikti. vecais Čimenti aizstāja viņu. bet tad pēksņi viņs atgriezās, jau Torino sastāvā un manuprāt spēlēja vienkārsi ģeniāli... lai gan vienmēr esmu uzskatījis viņu par pārāk lēnu un lempīgu, tomēr viņs ir lielisks. un es domāju, ka bija jādod viņam vēl viens gads Turīnā, bet nē, viņu aizsūtīja uz Madridi... izniekoja viņu. un tagad protams vairs nav tas Abiati, kuru visi gaidīja. viņs tāds aizvietotājs, ceļo no kluba uz klubu aizvietot savainotos vārtsargus.