Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Ar diviem jauniem spēlētājiem atkal būsim konkurētspējīgi''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ančeloti: "Ar diviem jauniem spēlētājiem atkal būsim konkurētspējīgi''
Karlo Ančeloti
Foto: AFP

Itālijas kluba ''Milan'' galvenais treneris Karlo Ančeloti uzskata, ka viņa vadītajai komandai starpsezonu periodā nepieciešams iegādāties divus futbolistus, lai nākamajā sezonā spētu konkurēt cīņā par Itālijas čempionu titulu un UEFA Čempionu līgā.

Šosezon ''Milan'' nepretendē uz nevienu titulu - UEFA kausā komanda cieta sakāvi pirmajā izslēgšanas kārtā, bet Itālijas čempionātā komanda ieņem 3.vietu, no līderes Milānas ''Inter'' atpaliekot krietni - 14 punktus.

''Milan'' galvenais treneris Karlo Ančeloti, kurš ir visstabilākais Itālijas čempionāta treneris (Ančeloti pie Milānas kluba stūres atrodas jau kopš 2001. gada) uzskata, ka komandai vasarā nepieciešams iegādāties tikai divus futbolistus: ''Domāju, ka ar diviem labi pārdomātiem pirkumiem nākamajā sezonā atkal būsim konkurētspējīgi. Mums ir nepieciešams centra aizsargs un uzbrucējs.''

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

     [+] [-]

, 2009-03-27 23:01, pirms 15 gadiem
Viņi sūdīgi iepērkās. Baigā jēga bija pirkt ntos centra aizsargus sliktas kvalitātes, ja pa 10-20m var dabūt augstākās klases centra aizsargu. Baumo par Lusio pāreju uz ACM un Barcu. Būs cīņa Uzbrucējs? Viņiem taču ir PATO + Boriello, Inzagi, Ševa, kkādi jaunie ik pa laikam iesit. Ar tādu sastāvu nevajadzētu būt aizbildinājumiem! Vienkārši vajag atjaunot sastāvu!!!! Varētu mēģināt taisīt revolūciju, nekas īpaši sliktāks nedraudētu! Vārtusargu arī viņiem vajag, starp citu, bet gan jau Ančeloti zina labāk

     [+] [-]

, 2009-03-27 23:01, pirms 15 gadiem
Centra aizsargs cik noprotu ir Agers,gaidu piedāvājumu sākot ar 8 miljoniem!

  +3 [+] [-]

, 2009-03-27 23:02, pirms 15 gadiem
Man liekas ka tgd viņiem nevajag nekadus papildinajumus.. Treneris nejedz labu speletajus treneet,,

  -1 [+] [-]

, 2009-03-27 23:08, pirms 15 gadiem
Man gan liekas, ka kaut ko vēl vajag, ir caurumi, īpaši aizsardzība jāuzlabo un extra uzbrucējs priekšējā līnijā, bet tas var būt nav tik svarīgi, kā manuprāt aizsardzība.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-27 23:19, pirms 15 gadiem
Jā, noderētu vinjiem kāds centra aizsargs un kāds labs uzbrucējs, Inzagi un Sheva tomēr nav pamatsastava speletaji un gadi arī liek manīt, Pato izsaka visu, bet Boriello bieži netiek spēlēt.
Vidējā līnijā ir pārāk daudz labu spēlētāju.

  -2 [+] [-]

, 2009-03-27 23:43, pirms 15 gadiem
Jaa manu praat viniem pietiek centa aizsargu: Nesta, Senderos, Favalli, Bonera arii var

  +2 [+] [-]

, 2009-03-28 00:42, pirms 15 gadiem
vajag svaigumu kluba jo parak daudz veco speletaju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-28 09:16, pirms 15 gadiem
nuu.. inter diezvai vinam ir iespeja panakt...

     [+] [-]

, 2009-03-28 09:37, pirms 15 gadiem
jāatsvaidzina aizsardzība. saprotams, ka Favalli spēlē tik daudz Nestas traumas dēļ un Favalli neizskatās diezko labs... it īpasi, kad viņu uzliek kreisajā malā Jankulovska vietā. salīdzināt ar Mareku viņu vispār nevar, bet protams viņam traucē vecums. 37 gadi ir pārāk daudz prieks malējā aizsarga. kaut gan centrā viņs nav slikts. lielākais fails Milānai sanāca ar Senderosu. Maldini progress ir 100%-īgs. Keisx teica, ka viņa spēle apmierina. nu man liekas, ka vienīgasi, kas apmierina no Maldini sosezon ir tas, ka viņs neskrien pārāk dziļi laukumā, ko viņs darīja agrāk, kad Nesta palika centrā un bija jāpiesedz Maldini. ar galvu Maldini bieži saasina spēli soda laukumā vēl vairāk nekā pretinieki to dara. pozīciju izlvēlas kļūdaini utt. daudz brāķa. būs Nesta - nebūs problēmu. lai gan aizsargu Maldini vietā vajag. Jankulovskis malacis, izcili spēlē. Zambrota... ļoti žēl, bet ne tuvu tik labi viņs spēlē kā spēlēja kādreiz. Barselona bija kļūda. ja Barsā viņs 'pazuda', tad vēl kautkcik labi spēlēja Itālijas izlasē. Milānā atdzīvojās un spēlē neslikti, bet līdz savam līmenim ir ļoti tālu.... trūkst Kafu jaunībā, un Džianluka ne tuvu neatgādina Kafu, ne jaunībā, ne vecumā. man liekas, ka Oddo kārtējā atdosana ir kārtējā kļūda. neīpasi pārliecina vārtsargi... Abbiati ir ģeniāls vārtsargs. viņs paņems jebkādu sitienu, bet man liekas pārāk lempīgs pirmkārt un otrkārt, kā Keisx salīdzināja Inzagi ar Boneru tā pat var salīdzināt Inzagi ar Abbiati. viņs spēlē ļoti labi, bet var vienkārsi nostāvēt un noskatīties, kā diezgan viegla bumba ieripo vārtos. bet vismaz viņs ir stabils un netaisa bīstamus momentus pie saviem vārtiem, kā to patika darīt Didam. lai nu kā, arī Dida joprojām ir lielisks. lai gan nepārliecinoss izgājienos, kā arī zemajās bumbās. es domāju, ka derētu viens centra aizsargs, tāds Milito tipa. un jauns vārtsargs. ideja par Akinfejevu bija ļoti laba, bet tagad, kad komandā Abbiati jāņem otrais GK un Akinfejevs nevar būt otrais. es domāju, ka būtu ideāli Meksikas izlases otro vārtsargu Okhoa paņemt.
un uzbrucējos... Inzagi un Pato neapspriežami līderi. Sevu vajag mainīt pret kādu svaigāku, no svakākas līgas. tas parasti atmaksājas. Borrielo māk izdarīt bīstamus momentus, bet gūt vārtus viņs nemāk. ļoti nepārliecinoss. Genoa viņs bija labs, un Genoa ir viņa līmenis. Milāna prieks viņa pārāk augsts līmenis, diemžēl.

     [+] [-]

, 2009-03-28 10:41, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: Borrielo māk izdarīt bīstamus momentus, bet gūt vārtus viņs nemāk. ļoti nepārliecinoss. Genoa viņs bija labs, un Genoa ir viņa līmenis. Milāna prieks viņa pārāk augsts līmenis, diemžēl.
Man savukārt ļoti nepatīk Borjello marinēšana. Dženovā viņš pierādīja, ka prot gūt vārtus. Pie tam tā Dženova nebija šī gada Dženova, bet daudz švakāka. Turklāt pretinieki taču viņam bija tie paši gan Dženovā, gan AC.. un pēc idejas vājākas komandas sastāvā ir grūtāk golus sasist nekā stiprākas.
Jācer vismaz, ka viņam varētu būt Džilas variants - Milānā nevar atvērties, bet citas komandas sastāvā - lūdzu.

     [+] [-]

, 2009-03-28 11:42, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Man savukārt ļoti nepatīk Borjello marinēšana. Dženovā viņš pierādīja, ka prot gūt vārtus. Pie tam tā Dženova nebija šī gada Dženova, bet daudz švakāka. Turklāt pretinieki taču viņam bija tie paši gan Dženovā, gan AC.. un pēc idejas vājākas komandas sastāvā ir grūtāk golus sasist nekā stiprākas.
Jācer vismaz, ka viņam varētu būt Džilas variants - Milānā nevar atvērties, bet citas komandas sastāvā - lūdzu.
par to golu sisanu dažādās komandās var būt arī tā, ka Dženova bija zemāka līmeņa komanda tad, bet Borrielo līmenis bija daudz augstāks par pārējiem komandā, tāpēc komanda spēlēja uz Borrielo un viņs sita daudz. bet Milānā visa komanda sastāv no pasaules klases spēlētājiem un vienkārsi viņs netiek līdzi pārējiem. Dženovā viņam bija vairāk vietas, brīvība, spēle koncentrēta uz viņu, bet Milānā tā nav. iespējams Dženova viņam ir pārāk zema klase, bet Milāna pārāk augsta, tādā gadījumā, ja viņs pārietu uz kādu viduvēja līmeņa komandu piemēram Torino, Napoli, Palermo utt, tur viņs spēlētu tikpat labi. lai nu kā, skatoties uz sodienas Dženovas spēli būtu labāk, ja Borrielo paliktu tur, tad sodien sī komanda būtu vēl spēcīgāka un uzbrucēju duets - Milito & Borrielo labā formā būtu vienkārsi ideāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-28 11:58, pirms 15 gadiem
jāpiekrīt ir par to, ka traumas viņu izsita no ierindas. bet lai nu kā man liekas, ka no Dženovas viņs aizgāja pāragri pirmkārt un otrkārt protams grūti iejusties vienā no pasaules labākajām komandām uzreiz. un skatoties Borrielo spēles personīgi mani viņs neīpasi pārliecināja, tāpēc arī tā saku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-28 12:36, pirms 15 gadiem
tiesi Anrī piemēru es gribēju sākumā minēt. proti Arsenāls spēlēja uz viņu, viņs sita daudz. pārgāja uz Barsu un joprojām sit daudz, kaut gan tur spēle diezgan individuāla no vairākiem spēlētājiem, kā arī nav izteikta līdera, bet Anrī joprojām sit tikpat daudz cik sita Arsenālā, jo viņs ir augstākā līmeņa uzbrucējs. Boriello iespējams, ja ne trauma, tad arī sistu, bet to nevar zināt. lai nu kā, pēc sodienas datiem var secināt, ka Borrielo bija kā Anrī Arsenālā, bet noklusa Milānā, jo vairs nebija centra spēlētajs.

     [+] [-]

, 2009-03-28 12:54, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: par to golu sisanu dažādās komandās var būt arī tā, ka Dženova bija zemāka līmeņa komanda tad, bet Borrielo līmenis bija daudz augstāks par pārējiem komandā, tāpēc komanda spēlēja uz Borrielo un viņs sita daudz. bet Milānā visa komanda sastāv no pasaules klases spēlētājiem un vienkārsi viņs netiek līdzi pārējiem. Dženovā viņam bija vairāk vietas, brīvība, spēle koncentrēta uz viņu, bet Milānā tā nav. iespējams Dženova viņam ir pārāk zema klase, bet Milāna pārāk augsta, tādā gadījumā, ja viņs pārietu uz kādu viduvēja līmeņa komandu piemēram Torino, Napoli, Palermo utt, tur viņs spēlētu tikpat labi. lai nu kā, skatoties uz sodienas Dženovas spēli būtu labāk, ja Borrielo paliktu tur, tad sodien sī komanda būtu vēl spēcīgāka un uzbrucēju duets - Milito & Borrielo labā formā būtu vienkārsi ideāls.
Arī piekrītu. Tomēr tas ir koks ar 2 galiem - zemāka līmeņa komandās nav tik kvalitatīvu izdevību kā augstāka līmeņa komandās, kā arī to ir mazāk.
Un neviens arī netraucē, piemēram, pretiniekiem, zinot, ka tiks spēlēts uz līderi, pievērst vairāk uzmanības tam vienam švakās komandas līderim, lai viņu neitralizētu, jo citi ir mazāk bīstami. Līdz ar to, lai būtu rezultatītvs zemāka līmeņa komandā, tomēr ir jāmāk bumbu sist iekšā.

Keisx, sorry, kaut kā vienmēr aizmirstas viņa traumas, tagad atcerējos, ka vienreiz Tu jau man par to atgādināji. Likās, ka viņu nenovērtē, bet būšu kļūdījies. Ar sniegumu Dženovā vien viņš kā spēlētājs ir iepaticies, gribētu lai viņš tiek spēlēt Milānā, ja ne - tad citur, kur var spēlēt un atkal gūt vārtus.
O jā, Borjello duetā ar Milito būtu lieliski.