Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" izcīna uzvaru pārbaudes spēlē Milānas derbijā, Bertolači trauma

"Inter" izcīna uzvaru pārbaudes spēlē Milānas derbijā, Bertolači trauma
Vienīgo vārtu autors Žofrē Kondogbijā
Foto: LaPresse/Scanpix

Ikgadējā pārbaudes spēlē starp abām vadošajām Milānas komandām ''Inter'' un ''AC Milan'' pārāki izrādījušies ''Inter'' futbolisti, kuri ar 1-0 pieveica savus sīvākos pretiniekus. Vienīgos vārtus uzvarētāju labā 12. minūtē guva Žofrē Kondogbijā, savukārt zaudētāju rindās savainojumā iedzīvojās Andrea Bertolači.

Tradicionālajā Berluskoni kausa izcīņā, kas ir pārbaudes spēle starp abām lielākajām Milānas komandām ''Inter'' un ''AC Milan'' uzvaru izcīnīja ''Inter'' futbolisti. Parasti šī spēle tiek izspēlēta pirms sezonas sākuma, taču šoreiz tā norisinājās oktobra otrajā pusē sakarā ar Milānā notikušajām izstādēm. Spēli abas komandas aizvadīja pie pustukšām tribīnēm, taču tas neliedza ne vieniem, ne otriem spēlēt aktīvi un bieži uzbrukt. Jāsaka, ka ''AC Milan'' aizsardzība bija ļoti vāja jau no paša spēles sākuma, kas pretinieku spēlētājam Žofrē Kondogbijam pavēra iespējas gūt vārtus. Mirkli vēlāk ceļgala traumā iedzīvojās Andrea Bertolači, taču pašlaik nav zināms, cik šī trauma ir nopietna. Otrajā puslaikā ''Inter'' vairs neuzbruka tik daudz kā pirmajā, kas deva vairāk iespēju pretinieku komandai. Antonio Nocerino beigās vienus vārtus spēja atgūt, taču tie netika ieskaitīti, jo spēlētājs atradās aizmugurē.

Ja salīdzina iepriekšējās sezonas necilo astoto vietu turnīra tabulas kopvērtējumā ar šo sezonu, tad šobrīd Milānas ''Inter'' komanda pēc nospēlētām astoņām spēlēm atrodas tikai punkta attālumā līdz pirmajai vietai, pašlaik ieņemot trešo. Tik labi gan neveicas ''AC Milan, kura joprojām turpina kulties pa tabulas vidusdaļu un Itālijas augstākajā līgā ieņem vien 13. vietu. Abas komandas pagājušās sezonas salīdzinoši vājajo rezultātu dēļ nav spējušas iekļūt nevienā no UEFA rīkotajiem klubu turnīriem ne Eiropas līgā, ne Čempionu līgā.

Savukārt Itālijas mediji tikmēr vēsta, ka ''AC Milan'' galvenais treneris SIniša Mihajlovičs saņēmis ultimātu no kluba vadības - uzvaras divās nākamajās A Sērijas spēlēs vai arī savu amatu nāksies zaudēt. Jāatgādina, ka Mihajlovičs klubā ieradās tikai šovasar, bet pēdējo divarpus sezonu laikā tajā jau nomainījušies trīs galvenie treneri - atlaisti tika Masimiljāno Alegri, Klarenss Zēdorfs un Filipo Inzagi.

Izmantotie resursi:
Inter win Berlusconi Derby | Football Italia
Milan, altre nubi su Mihajlovic. Decisivo il...