Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" sola atmaksāt abonementus neapmierinātiem faniem

Agris Suveizda

"Milan" sola atmaksāt abonementus neapmierinātiem faniem
Adriāno Galjāni
Foto: AP/Scanpix

Itālijas "Milan" viceprezidents Adriāno Galjāni paziņojis, ka klubs tiem līdzjutējiem, kas ir neapmierināti ar transfēru politiku, atmaksāšot par sezonas abonementiem iztērēto naudu. Tikmēr cits Milānas klubs "Inter" sastāvā šovakar paredzētajai TIM trofejas izcīņai nav iekļāvis Žuliu Sēzaru, Džanpaolo Pacīni un Maikonu, līdz ar to šiem spēlētājiem, ļoti iespējams, tiek meklēta jauna mājvieta.

"Milāna ir gatava atmaksāt sezonas abonementus tiem līdzjutējiem, kuri nav apmierināti ar mūsu transfēru kampaņu," sacīja Galjāni. Iemesls fanu neapmierinātībai ir "Milan" lēmums pārdot divus komandas līderus Tjagu Silvu un Zlatanu Ibrahimoviču - ambiciozais Francijas PSG par abu spēlētāju pakalpojumiem kopumā šķirsies no 62 miljoniem eiro. Tāpat fani uzskatot, ka abonementu reklāmas bijušas maldinošas, jo tajās kā galvenās reklāmas sejas bija tieši Silva un Ibrahimovičs. Sastāva rekonstrukcija un algu budžeta ievērojama samazināšana notiek arī otrā Milānas grandā "Inter", kas jau šķīries no tādiem spēlētājiem kā Lusiu, Djego Forlans un Ivans Kordova. Šodien "Inter", "Milan" un "Juventus" tiksies ikgadējā TIM trofejas izcīņā, un "Inter" sastāvā nav iekļauti Žuliu Sēzars, Džanpaolo Pacīni un Maikons - visi trīs acīmredzot netiks pieteikti arī UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīram un ir izlikti pārdošanai. Atgādinām, ka "Inter" par 11 miljoniem eiro jau iegādājās Sēzara potenciālo aizstājēju Samiru Handanoviču.

TIM trofejas izcīņa šogad notiks Bari, kur plkst. 20:45 pēc Latvijas laika laukumā dosies "Juventus" un "Inter". Visas trīs komandas izspēlēs apļa turnīru, aizvadot pa vienam puslaikam. Ja 45 minūtes noslēgsies neizšķirti, tad uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles sitienu sērijā. Par uzvaru pamatlaikā tiks piešķirti trīs punkti, par uzvaru pendelēs piešķirs divus, bet par zaudējumu pēcspēles sitienu sērijā pienāksies viens punkts. Jaunas mājas tiek meklētas arī perspektīvajam "Siena" uzbrucējam Matijam Destro (tiesības uz viņu pieder gan pašreizējam klubam, gan bijušajai mājvietai "Genoa"), kurš šovasar ticis saistīts ar daudziem Itālijas grandiem. Destro esot noraidījis "Roma" piedāvājumu, par ko ļoti nikns bija "Genoa" prezidents Enriko Preciozi. "22 gadu laikā, kopš esmu futbolā, Destro afēra ir muļķīgākā lieta, kas ar mani jebkad notikusi," Sky Sport Italia teica Preciozi. "Visi rūpējas tikai par savām interesēm, bet tas pēc tam rada problēmas. Pārāk daudz runājam par puisi, kurš A Sērijā ir guvis tikai desmit vārtu, tāpēc Destro joprojām vajag sevi pierādīt."

"Protams, kad kāds katru dienu avīzēs redz savu vārdu, tad viņš sāk pieprasīt skandalozas summas par viņa vecuma spēlētāju. Sāncensība paceļ cenu, taču Destro nav nopelnījis šādu cīņu. Pārrunas ir iestrēgušas. Tā ir skandaloza situācija, un, ja viņš nenoslēgs darījumu, viņš paliks Sjēnā. Ja līdz sestdienas beigām situācija netiks atrisināta, dodu savu vārdu, ka viņš paliks Sjēnā. "Inter", "Milan" vai "Juventus"? Destro tika apsolīts Romai, un es turu savu vārdu. Matijam ir tiesības noraidīt Romas piedāvājumu, taču tādā gadījumā viņš paliks Sjēnā ar savu 400 tūkstošu vērtu līgumu, kamēr Roma viņam piedāvāja miljonus," Preciozi turpināja, izrādot neapmierinātību ar to, ka Destro puse kaulējas papildus simtu tūkstošu dēļ. "Roma" par 20 gadus vecā uzbrucēja pāreju ir gatava maksāt aptuveni septiņus miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-07-21 16:37, pirms 12 gadiem
eviits86 rakstīja: kas ir "abonomenti"? ;D
Biļete uz visām mājas spēlēm

     [+] [-]

, 2012-07-21 22:30, pirms 12 gadiem
Sāku jau ienīst Inter vadību. Tizlums uz katra soļa. No labas komandas nav palicis nekas pāri. Viss jau sākās ar Eto pārdošanu..Nekas jauns un labs nav iegūts- pilnīgi nekas. Likās,ka Paccini būs ok, bet te vajadzeja tizlo Forlanu ņemt.. Kam??
Mottu pardeva vieta neko nepanema isti.(ja neskaita Guarinu)
Centra aizsargi vispar di--sa ir .. Ranokija +- ir ok.. kapec nedod iespeju Koutinjo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-22 15:04, pirms 12 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Sāku jau ienīst Inter vadību. Tizlums uz katra soļa. No labas komandas nav palicis nekas pāri. Viss jau sākās ar Eto pārdošanu..Nekas jauns un labs nav iegūts- pilnīgi nekas. Likās,ka Paccini būs ok, bet te vajadzeja tizlo Forlanu ņemt.. Kam??
Mottu pardeva vieta neko nepanema isti.(ja neskaita Guarinu)
Centra aizsargi vispar di--sa ir .. Ranokija +- ir ok.. kapec nedod iespeju Koutinjo?
Papēti iepriekšējo gadu Inter bilances, tad būs skaidrs. Abi Milānas grandi katru gadu beidz ar milzīgiem mīnusiem. Ja Berluskoni un Morati neliktu iekšā savu naudu, tad tur jau sen būtu vakars uz ezera.

     [+] [-]

, 2012-07-22 15:46, pirms 12 gadiem
Milānai Berlusconi sedz 45milj zaudējumus. Pēc visiiem šiem darījumiem ar Ibru un Silvu, Milān ir palikuši vēl 7milj ko tērēt, bet vienalga ir 38milj zaudējums bilancē kurus Berlu segs.
Par Ibru un PSG tur vispār ļoti interesanti sanāca. Nevienam nekad nav bijis aizdomīgi, kapēc par silvu tika samaksāts 40+ milj a par ibru kkādi 20 tikai, kgan viņa īstā cena tiek lēsta 30+milj. Vnk Leonardo ir viens liels maitas gabals, viņam bija ļoti skaidri zināma Milānas finansiālā situācija, Leo apspēlēja Galliani transfēru pokerā, kur Mr. G spēlēja ar atvērtām kārtīm, un nav jau tā, ka Milāna parakstīja 5 gadu līgumu ar Silvu un tad pārdeva, lai paņirgātos.
Nekas, man šķiet, ka Milāna pašlaik ir ļoti veselīgā situācijā un priekšā ir veiksmīgas sezonas, nu varbūt ne nākamā, bet kopumā ņemot viss būs ok.
Nākamvasar notiks ļoti daudz, kas līdzīgs arī ar citiem Eiropas grandiem, kas vēlēsies spēlēt CL