Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Muntari nevarēs spēlēt pusgadu

Andrejs Siliņš

Muntari nevarēs spēlēt pusgadu
Salijs Muntari
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A sērijas futbola kluba "Milan" ganiešu pussargs Salijs Muntari nevarēs spēlēt aptuveni sešus mēnešus pēc tam, kad draudzības spēlē guva smagu kājas savainojumu - plēstas saites kreisajā ceļgalā.

27 gadus vecais futbolists pirmdien piedalījās Ganas galvaspilsētā notiekošajā ikgadējā draudzības spēlē, kur piedalās Eiropā spēlējošie Ganas futbolisti. Diemžēl kādā no spēles epizodēm, neveiksmīgi mēģinot atņemt bumbu portugāļu kluba "Rio Ave" pussargam Kristianam Atsu, Muntari sarāva kreisā ceļgala saites. Trešdien tika veikta operācija, pēc kuras būs nepieciešami aptuveni seši mēneši, lai atlabtu un atgrieztos laukumā.

Muntari profesionāļa karjeru sāka 2002. gadā Itālijas vienībā "Udinese", bet 2007. gada vasarā par 7,1 miljonu sterliņu mārciņām pussargu iegādājās Anglijas Premjerlīgas vienība "Portsmouth". Lai gan Muntari noslēdza līgumu uz piecām sezonām, Portsmutā futbolists pavadīja tikai vienu.

Palīdzējis klubam izcīnīt Anglijas kausu, 2008. gada jūlijā Muntari par 16 miljoniem iegādājās Milānas "Inter". 2011. gada janvārī Muntari pieprasīja klubam iespēju doties citviet. Vairāki Premjerlīgas klubi saausījās, taču "Sunderland" tikai nolēma īrēt spēlētāju līdz sezonas beigām. Pēc tam klubam bija priekšroka iegādāties Muntari, taču tas nenotika.

Šī gada janvārī "Inter" izīrēja pussargu savai sīvākajai konkurentei "Milan", un Muntari 13 spēlēs guva trīs vārtus. Pēc šīs sezonas klubs vienojās ar spēlētāju par līgumu uz divām sezonām.

Izmantotie resursi:
AC Milan - Biglietti Milan online

     [+] [-]

, 2012-06-21 01:23, pirms 12 gadiem
Negribu būt "douchebag", bet yeeey!
Bez Muntari Milan vismaz varētu normāli sezonu iesākt un tas nozīmē, ka Galliani būs jāmeklē viņa aizvietotājs un tas nozīme, ka būs vēl viens "loan ar option to buy" spēlētājs klubā.