Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

A sērijas snaiperis Immobile pēc auto sadursmes ar tramvaju nonāk slimnīcā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

A sērijas snaiperis Immobile pēc auto sadursmes ar tramvaju nonāk slimnīcā
Čīro Immobile. Foto: S.S.Lazio

Itālijas A sērijas vicelīdere Romas "Lazio" paziņojusi, ka komandas kapteiņa Čīro Immobiles vadītais apvidus auto galvaspilsētā sadūries ar tramvaju. Lai gan uzbrucējs ir pie labas veselības, viņam konstatētas vairākas traumas.

Piektdien Čīro Immobile guva vārtus un kaldināja komandas 3:0 uzvaru pret "Spezia", bet sestdienas vakarā 33 gadus vecais uzbrucējs cieta sadursmē. Tiek vēstīts, ka tramvajs nav ievērojis sarkano luksofora signālu, tādējādi saduroties ar vairākām mašīnām.

Romas "Lazio" paziņojusi, ka Immobilem traumēts mugurkauls un lauzta viena no labās puses ribām. Pēc sadursmes viņš sūdzējies arī par sāpēm rokā. Futbolists, kurš auto brauca kopā ar savām meitām, palicis slimnīcā uz novērošanu.

Immobile šosezon 30 spēlēs izcēlies ar 12 vārtiem un piecām piespēlēm, viņa sniegumu ietekmējot vairākiem savainojumiem. Pagājušajā sezonā Immobile ar 27 vārtiem bija A sērijas labākais snaiperis. Viņš aizvadījis 55 spēles Itālijas izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://football-italia.net/lazio-c...

     [+] [-]

, 2023-04-16 23:34, pirms gada
Traki! Tagad lai tas tramvaja vadītājs pērk jaunu autiņu Nekustīgajam un maksā par traumām!