Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ranjeri arī turpmāk vadīs ''Juventus''

Ranjeri arī turpmāk vadīs ''Juventus''
Klaudio Ranjeri
Foto: Digitale

Itālijas A sērijas kluba Turīnas ''Juventus'' ģenerālmenedžeris Žons Klods Blanks apgalvojis, ka pašreizējais komandas galvenais treneris Klaudio Ranjeri būs tās vadītājs arī turpmāk.

Vairākos itāļu medijos iepriekš bija parādījušās ziņas, ka Ranjeri palikšana ''Juventus'' galvenā trenera amatā ir maz ticama. Tomēr komandas ģenerālmendžeris Žans Klods Blanks apgalvo pretējo, sakot, ka Ranjeri vadīs klubu arī turpmāk.

''Klaudio Ranjeri šobrīd ir mūsu galvenais treneris un vienalga, lai kādu rezultātu komandu šogad sasniegtu, viņš paliks ''Juventus'' arī nākamsezon. Lai arī pašlaik atpaliekam no līdervienības Milānas ''Inter'' par desmit punktiem, uzskatu, ka joprojām varam cīnīties par čempiontitulu. Mēs izprotam pašreizējo situāciju, bet mēs cīnīsimies līdz pēdējam.''

Šobrīd Turīnas ''Juventus'' A sērijas čempionāta kopvērtējumā ieņem otro vietu, par desmit punktiem atpaliekot no līdervienības Milānas ''Inter''. Tieši šonedēļ paredzēta abu komandu cīņa un ja ''Juventus'' šo spēli zaudēs, tad tā būs praktiski zaudējusi cerības iegūt čempiontitulu. Uzvaras gadījumā cīņa saasināsies.

izmantotie resursi:
news.yahoo.com


, 2009-04-16 00:00, pirms 15 gadiem
nezinu, neīpaši atbalstu Ranjeri. ja Benitezs rotē pārāk bieži pēc fanu skatījuma, tad Ranjeri nerotē spēlētājus vispār, kas spēli nekādīgi nepadara labāku. nezinu, vajag vairākus jaunus spēlētājus, vajag izmantot vairāk spēlētāju no sastāva, kas sēž. labi, Zebinam tika dots vārds, viņs neattaisnoja cerības. bet man liekas, ka tāds pussargs, kā Salihamidžičs ir nenovērtēts. nelīdīšu tur tālāk, viss jau var būt, bet iznākot ap 70 minūti uz laukuma viņs izskatās pēc 20 gadīga ļoti centīga čaļa, kas dara visu, lai dabūtu bumbu un izdarītu ar to maksimāli iespējamu labumu. it īpaši ņemot vērā faktu, ka Sisoko centrā ir vienkārši FAIL, kā arī Tiago nav nekāda dāvana, tad Salihamidžičs tiešām ir marinēts lieki. tas pats ar Polsenu. nu pierādīja taču viņs, ka var nospēlēt lieliski un stabili balstā, kā arī kā viņš tiek pie bumbām centrējumos, un kā viņš sit ar galvu.... tas vien varēja izšķirt daudz spēļu rezultātu. lai nu kā, Sisoko pēc tik daudz kļūdām paliek sastāvā, bet divi tik izcili pussargi tiek marinēti. Ranjeri manās acīs vienmēr izskatījās aprobežots.
Dešāma laišana prom bija lielākā Juves kļūda pēdējos gados...
Džeks Grīlišs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Anglija uz "Euro 2024" nevedīs arī Grīlišu un Magvairu, sastāvu nosauc arī čempione Itālija

Atsijājot kandidātus no paplašinātā saraksta, sastāvu "Euro 2024" finālturnīram pavēstījuši Anglijas un Itālijas futbola izlašu galvenie treneri Gerets Sautgeits un Lučāno Spalleti.
Romelu Lukaku. Foto: Imago Images/Scanpix
1

"Chelsea" vairs neizskatīts Lukaku izīrēšanu un vēlas pārdot uzbrucēju

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" vairs neplāno izīrēt uzbrucēju Romelu Lukaku, jo meklēs iespējas, kā pārdot beļģu futbolistu.
Miroslavs Kloze. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Tudors atkāpjas no "Lazio" galvenā trenera amata, vietā varētu nākt Kloze

LETA--DPA. No Itālijas futbola A sērijas kluba Romas "Lazio" trešdien atkāpās galvenais treneris Igors Tudors, vēsta komanda.