Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milāna par 20 miljoniem no "Chelsea" iegādājas amerikāni Pulisiku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Milāna par 20 miljoniem no "Chelsea" iegādājas amerikāni Pulisiku
Kristians Pulisiks. Foto: picture alliance/SvenSimon/Scanpix

Itālijas ceturtās vietas ieguvēja "AC Milan" bruņojas nākamajai sezonai. No Londonas "Chelsea" iegādāts amerikāņu spārns Kristians Pulisiks.

Darījuma vērtība kopā ar bonusiem pārsniedz 20 miljonus eiro. Pats Kristians Pulisiks, kurš pēdējā laikā nebija apmierināts ar lomu "Chelsea" rindās, vēlējies pārcelties un pievienoties tieši Milānai.

24 gadus vecais Pulisiks uz Eiropu pārcēlās 2015. gadā, kad pievienojās Dortmundes "Borussia" sistēmai. Vācijā viņš kļuva par vienu no spilgtākajiem jaunajiem talantiem un nopelnīja vietu galvenās komandas starta sastāvā, līdz 2019. gada janvārī viņu par 60 miljoniem eiro iegādājās "Chelsea".

Aizvadītajā sezonā Pulisiks piedalījās 24 Premjerlīgas spēlēs, taču tikai astoņās devās starta sastāvā, un nevienā neaizvadīja pilnas 90 minūtes. Amerikānis guva tikai vienus vārtus, oktobrī izceļoties pirmajā reizē, kad Greiems Poters iekļāva viņu starta vienpadsmitniekā. Debijas sezonā "Chelsea" rindās Pulisiks Premjerlīgā guva deviņus vārtus.

     [+] [-]

, 2023-07-08 17:09, pirms gada
Parasti top komandas izpārdod 28+ gadīgos, kam kontrakts drīz iztecēs vai lēnām sāk norietēt. Tikmēr čelsiki pārdod 24 gadīgos mountu, havertzu un pulisiču, kuri noteikti vēl par sevi liks runāt gadiem. Viņiem vispār midā izņemot enzo un gallageru ir atlicis kam spēlēt?

     [+] [-]

, 2023-07-08 17:30, pirms gada
Officiāli sarakstā tik 6 mid spēlētāji Galahers , Ernandezs , Čukvumeka , Anjorin ,Santos un Hall tākā noteikti kādu pirks bet vēl izpārdošana turpināsies jo jz izeju plānojas Ampadu ,Rahmans , Sarr, Zijehs ,Lukaku , Hudsons - Odoi un vēl runas esot par Broja un Stērlingu.

     [+] [-]

, 2023-07-08 17:45, pirms gada
Labi labojums Baba Rahmans jau ir prom uz PAOK.

     [+] [-]

, 2023-07-14 07:21, pirms gada
pulisiku???? jebal kandriz no smiekliem apčurājos