Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Di Vaio vēl divus gadus ''Bologna'' rindās

Di Vaio vēl divus gadus ''Bologna'' rindās
Marko Di Vaio
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Bologna'' uzbrucējs Marko Di Vaio nolēmis nepamest savu pašreizējo komandu un parakstījis līgumu vēl uz diviem gadiem, kas paredz viņa palikšanu komandā vismaz līdz 2011. gadam

32 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā bija izīrēts no ''Genoa'', bet tagad kļuvis zināms, ka nākošos divus gadus bijušais Itālijas izlases spēlētājs oficiāli būs ''Bologna'' kluba spēlētājs. Pagājušā sezonā futbolistam bija labākā viņa karjerā - 37 spēlēs Di Vaio guva vairāk nekā pusi no komandas vārtiem – 24 (kopā komandai 43 gūti vārti sezonā – R.Z.) , kas sezonas noslēgumā viņam ļāva dalīt otro-trešo vietu čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Tikai par vieniem vārtiem vairāk guva Zlatans Ibrahimovičs no ''Inter''.

Klīda runas, ka pēc tik labas sezonas bijušais ''Juventus'' komandas spēlētājs atkal varētu tikt uzaicināts spēlēt izlasē (pēdējo reizi viņš pārstāvēja valstsvienības krāsas 2004. gadā - R.Z.), taču vakar kļuva zināms, ka vismaz Konfederāciju kausam viņš netika pieteikts. Tāpat klīda runas, ka interesi ar viņu izrāda Anglijas Premjerlīgas klubi ''West Ham'' un ''Fulham'', taču pats futbolists ir nolēmis palikt Boloņā. Tikmēr galvenais treneris Džuzepe Papadopulo arī paliks komandā nākošajā sezonā.

''Ja šogad mēs cīnījāmies par to, lai neizkristu no ''Serie A'', tad nākošajā sezonā mūsu mērķis ir augstāks - centīsimies sezonu noslēgt, finišējot tabulas vidusdaļā,'' optimistiski sacīja Papadopulos.

Izmantotie resursi:
skysports.com
espnstar.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 15:33, pirms 15 gadiem
priecee..priecee sis speltaajs!....fenomens....

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 18:40, pirms 15 gadiem
izcils uzbrucējs. prieks, ka paliek netikai Boloņā, bet vispār Itālijā. lieliski šitā aizdegās atkal jau 32 gadu vecumā. atceros, kad pameta Juvi jau likās, ka vairs neatsāks spēlēt līmenī, un kad aizgāja uz B Sēriju vispār izskatījās, ka pazudīs, bet atgriezās, un kā. lūk tas ir līmenis.
nevaru sagaidīt viņa atgriešanos izlasē.