Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Neapolē futbola fanu svinību laikā miris viens cilvēks un 200 ievainoti

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Neapolē futbola fanu svinību laikā miris viens cilvēks un 200 ievainoti
Fanu svinības Neapolē. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

LETA--AFP. Neapolē pēc futbola kluba "Napoli" triumfa Itālijas A sērijā naktī uz piektdienu futbola fanu svinību laikā nošauts viens cilvēks un vairāk nekā 200 guvuši dažādas traumas, ziņo mediji.

Pagaidām gan vēl nav skaidrs, vai apšaude ir tieši saistīta ar futbola fanu svinībām vai arī ir atsevišķs incidents, ziņoja laikraksts "Corriere della Sera".

Laikraksts "La Stampa" vēstīja, ka upuris - 26 gadus vecs vīrietis - bijis saistīts ar vietējo mafijas klanu. Vēl trīs cilvēki šajā apšaudē tika ievainoti.

Tikmēr vairāk nekā 200 cilvēki naktī nonākuši slimnīcās ar dažādām traumām, kas gūtas svinību laikā. Ievainojumu vidū ir durtas brūces, apdegumi no petardēm, kā arī vairākiem cilvēkiem bijušas astmas lēkmes, ko izraisījuši dūmi no dūmu svecēm.

"Napoli" ceturtdien Itālijas A sērijas 33.kārtas mačā spēlēja neizšķirti, ar ko bija bija pietiekoši, lai piecas kārtas pirms sezonas beigām nodrošinātu pirmo Itālijas čempiontitulu vairāk nekā pēdējo 30 gadu laikā.

"Napoli" izbraukumā ar rezultātu 1:1 (0:1) dueli pret "Udinese" noslēdza neizšķirti.

"Napoli" iepriekš triumfēja Itālijas A sērijā 1990.gadā, kad čempiontitulu izcīnīt palīdzēja Djego Maradona.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-05-05 14:21, pirms gada
Mafija neguļ!