Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola līgā "Riga" sasit astoņus vārtus pret RFS

Emils Ozerinskis

Telpu futbola līgā "Riga" sasit astoņus vārtus pret RFS
Igors Labuts. Foto: Nora Krevneva-Baibakova

LETA. "Riga" sestdien "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas otrās kārtas spēlē, tiekoties turnīra favorītēm, pārspēja "RFS Futsal" vienību. "Riga" mājinieku lomā svinēja uzvaru ar 8:2 (5:1).

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Andžejs Mickēvičs un brazīlietis Talless Flauzinju, bet pa reizei pretinieku vārtos bumbu raidīja Dilans Vargass, Vlads Rimkus, Artūrs Strazdiņš un brazīlietis Seržiu de Amorimu jeb Seržinju.

"RFS Futsal" rindās ar precīziem sitieniem izcēlās Edgars Tarakanovs un brazīlietis Eduardu Taborda dus Santuss jeb Dudu.

Pagājušajā nedēļā sezona tika atklāta ar Latvijas Superkausu, kurā valsts čempione "Riga" ar 4:1 pārspēja Latvijas kausa īpašnieci "RFS Futsal".

Šajā sezonā virslīgā startē deviņas komandas. Divu apļu pamatturnīra beigas plānotas nākamā gada februāra sākumā.

Pagājušās sezonas "Optibet" telpu futbola virslīgas čempionāta finālsērijā "Riga" ar 3-1 uzvarēja "RFS Futsal" komandu, bet Latvijas kausa izcīņas finālspēlē pārāki ar 6:5 bija "RFS Futsal" spēlētāji. Iepriekš "Riga" startēja ar nosaukumu "Petrow" un pērn Čempionu līgā pirmoreiz sasniedza pamatkārtu.

Otrā dienas spēlē "Raba" ar 4:2 uzvarēja Madonā. Divus vārtus uzvarētājiem guva Gregors Helmanis, bet pa vienam rezultatīvam sitienam veica Emīls Lūsis un Rihards Kuzņecovs. Madoniešiem izcēlās Markuss Stabulnieks un Rihards Juhnovičs.

Izmantotie resursi:
LETA