Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: Latvijas telpu futbola izlase sāks ceļu Pasaules kausa kvalifikācijā

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Latvijas telpu futbola izlase sāks ceļu Pasaules kausa kvalifikācijā
Latvijas telpu futbola izlase. Foto: LFF

Sportacentrs.com TV šonedēļ tiešraidēs rādīs FIFA 2020. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīru telpu futbolā, kurā Latvijas valstsvienība tiksies ar Kipras, Gibraltāra un Anglijas izlasēm. Pirmais mačs jau šovakar, Latvijai 19:30 Jelgavā uzņemot Kipru.

Lai tiktu uz Pasaules kausa finālturnīru, kas nākamgad rudenī norisināsies tepat Lietuvā, jāpārvar četras kārtas kvalifikācijas turnīrā. Priekšsacīkstēs pa divām labākajām komandām no katras grupas kvalificēsies pamatturnīram, no tā pa divām komandām no katras grupas piedalīsies Elites kārtā. Tur katras grupas uzvarētāja nodrošinās vietu finālturnīrā, bet otrajā vietā palikušās komandas savā starpā aizvadīs “play-off” spēles, lai izspēlētu vēl divas ceļazīmes un finālturnīru.

Latvijas izlase treniņnometni, gatavojoties svarīgajam turnīram, uzsāka piektdien un starp treniņiem paspēja piedalīties arī vairākās sociālajās aktivitātēs, kas varētu veicināt Zemgales Olimpiskā centra tribīņu piepildīšanos uz atbildīgajiem mačiem. Runā, ka no Rēzeknes nedēļas nogalē plāno ierasties pat vesels autobuss līdzjutēju, un atmosfēra spēlēs solās būt lieliska.

Savukārt tie, kuriem nebūs iespēja spēles vērot klātienē, tās tiešraidēs varēs skatīties Sportacentrs.com TV! Piedāvāsim tiešās translācijas no visām spēlēm - ne tikai Latvijas izlases mačiem, bet arī pārējiem. Pirmajā spēļu dienā tiksies divas Apvienotās Karalistes teritorijas - Anglija spēlēs pret Gibraltāru. Savukārt dienas galvenajā spēlē Latvija uzņems Kipru, ar ko iepriekš spēlēts trīsreiz. Šajos mačos divas uzvaras Latvijai, bet reizi spēlēts neizšķirti.

Spēļu komentētājs Agris Suveizda:
“Ja pirms diviem gadiem Jelgavā viesojās Vācija, šoreiz Zemgales pilsētā redzēsim citu futbola lielvalsti, kas futzālā pagaidām var tikai sapņot par virsotnēm,- Angliju. Angļi atšķirībā no vāciešiem telpu futbolā gan jau sen kā vairs nav nekādi debitanti, ir spēlējuši arī kvalifikācijas otrajā posmā un uzskatāmi par mūsu galvenajiem konkurentiem cīņā par pirmo vietu, kuru Latvija priekšsacīkšu kārtā ieguvusi jau sešas reizes pēc kārtas. Labā ziņa šajā ciklā ir tā, ka pēc formāta izmaiņām no grupas nu izkļūs divas, nevis tikai viena komanda, tādēļ uzvaras gadījumā mūsu izšķirošā spēle varētu būt jau šovakar, toties zaudējuma gadījumā vēl būs iespēja labot situāciju.

Turpinoties paaudžu maiņai, Latvijas sastāvā atkal redzēsim dažādu "skolu" audzēkņus – vienā pusē varam likt Aigaru Bondaru, kurš atlasē debitēja 2002. gadā, un Maksimu Seņu, kurš kvalifikācijās iesitis 22 vārtus, bet otrā - iepriekšējo turnīru labāko snaiperi Artūru Jerofejevu un iepriekšējā gada labāko telpu futbolistu Germanu Matjušenko. Cerēsim, ka pieredzes un jaunības sakausējumam izdosies turpināt tradīcijas jeb izcīnīt pirmo vietu.”

FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas tiešraides Sportacentrs.com TV:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
30.01.16:30FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāAnglija - Gibraltārs
30.01.19:30FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāLatvija - Kipra
31.01.16:30FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāKipra - Anglija
31.01.19:30FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāLatvija - Gibraltārs
02.02.14:00*FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāGibraltārs - Kipra
02.02.17:00FIFA Pasaules kausa kvalifikācija futzālāAnglija - Latvija

* - tiešraide portālā Sportacentrs.com.

     [+] [-]

, 2019-01-30 10:10, pirms 5 gadiem
Aiziet Jelgavnieki! Piebāžiet to halli pilnu! Par pirmo vietu grupā!

  +2 [+] [-]

, 2019-01-30 18:01, pirms 5 gadiem
Treneri vairak kā spelētāji

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 20:48, pirms 5 gadiem
Preiļi aiziet! Babrītis+ Putāns!