Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' futzālisti turnīru Jelgavā ieskandina ar deviņiem skaistiem vārtiem

Krišs Upenieks

''Barcelona'' futzālisti turnīru Jelgavā ieskandina ar deviņiem skaistiem vārtiem
''Barcelona'' futzālisti
Foto: fcbarcelona.com

Šodien Jelgavā, Zemgales Olimpiskā sporta centra hallē startēja Eiropas telpu futbola klubu čempionu kausa pamatkārtas 2. apakšgrupas turnīrs. Šīs sezonas nozīmīgākās futzāla sacensības Latvijā ar vairākiem skaistiem vārtiem ieskandināja spāņu grands ‘’Barcelona’’, piesmejot Bosnijas un Hercegovinas ‘’Leotar Trebinje’’ ar rezultātu 9:0.

Grupas pirmajā spēlē laukumā devās izteiktā grupas favorīte Spānijas ‘’Barcelona’’ un Bosnijas un Hercegovinas čempionvienība ‘’Leotar Trebinje’’. ‘’Barcelona’’ vārds uz šo maču piesaistīja arī diezgan prāvu skatītāju pulku priekš ceturtdienas vakara.

Mača rezultāts tika atklāts jau 26. Sekundē, kad no tuvas distances precīzi sita Fernando, atklājot ‘’Barcelona’’ kontu šajā turnīrā. Arī turpinājumā dominēja spāņi, un, kad nebija nospēlētas pat divas minūtes, bosniešu treneris pieprasīja pārtraukumu, jo Spānijas spēcīgākā vienība panāca arī 2:0. Dragans Spijačs ar saviem spēlētājiem parunāja diezgan nopietni. Lai arī aizsardzībā ‘’Leotar Trebinje’’ darbojās drošāk, tomēr uzbrukumā viesiem nebija variantu. Nākamie vārti tika gūti puslaika 8. minūtē, kad spāņi prasmīgi izspēlēja bumbu no sāna līnijas, un precīzi sita Gomešs da Silva. Pirmajā puslaikā spāņi skatītājus iepriecināja vēl ar trīs skaistiem goliem, bet viena lieliska iespēja bija arī bosniešiem, kad divi futbolisti izgāja pret Bariosu, taču nespēja novest šo epizodi līdz vārtu guvumam.

Arī otrā puslaika ievadā spāņi priecēja skatītājus ar vairākām skaistām izspēlēm, taču teicami vārtos darbojās bosniešu vārtsargs. 26. minūtē ļoti skaista kombinācija padevās spāņiem, un punktu pielika Torass. Turpinājumā Spānijas grands vērpa vienu kombināciju pēc otras, bet Bosnijas un Hercegovinas čempioni tikai pāris reizes tika pāri laukuma centram. Tomēr 30. minūtē līdz tukšiem vārtiem bumbu izspēlēja arī ‘’Leotar Trebinje’’, taču sitiens bija neprecīzs. Mača beigu daļā skatītāji par parādīto sniegumu varēja aplaudēt abu komandu spēlētājiem, tomēr ‘’Leotar Trebinje’’ tā arī nespēja gūt pat goda vārtus – galarezultāts 9:0.

  +4 [+] [-]

, 2011-09-29 20:34, pirms 13 gadiem
VIDEO!

  +3 [+] [-]

, 2011-09-29 20:43, pirms 13 gadiem
tiešām vēlētos redzēt video ja ir tāda iespēja.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-29 21:42, pirms 13 gadiem
Bildē - AluSports!

     [+] [-]

, 2011-09-29 22:58, pirms 13 gadiem
Interesanti, kāpēc par Nikars spēli nav raksts..... (N)

     [+] [-]

, 2011-09-29 23:07, pirms 13 gadiem
Spēle Nikars : Eto fc Gyor pirmos vārtus guva mūsējie, bet pēc tam ik pa 5 minūtēm ielaida, līdz rezultāts kļuva 1:5. Tad "Nikars" sāka spēlēt, nelaižot laukumā savus paslinkos brazīliešus, un 2 minūtes līdz spēles beigām jau bija 4:5. Tad paši saputrojās ar vārtsarga maiņu un 4:6 (ungāri vārtus guva no sava vārtsarga laukuma), bet viss beidzās ar 4:7 un, droši vien, 2.vietu izcīnīs giorieši. Tiekamies Jelgavā arī rīt un svētdien!

     [+] [-]

, 2011-09-29 23:09, pirms 13 gadiem
Leotar Trebinje pat pie mums trešajā līgā neko neuzvarētu, tas tik bija futzāls, tik nemākulīgu komandu sen nebiju redzējis, 40minūtēs 2 sitieni Barca vārtu virzienā. Nikars zaudēja principā pamatoti, paši neiesita un iekrita uz savām kļūdām ko pretinieks ļoti meistarīgi izmantoja.

     [+] [-]

, 2011-09-30 14:45, pirms 13 gadiem