Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Elites kārta pret futzāla smagsvaru "Barça" – visas "Riga" spēļu tiešraides TV4 kanālā

Agris Suveizda

Elites kārta pret futzāla smagsvaru "Barça" – visas "Riga" spēļu tiešraides TV4 kanālā
Artjoms Kozlovskis. Foto: Riga Futsal Club

Rīt Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā sāksies UEFA Čempionu līgas Elites kārta telpu futbolā, kurā Latvijas, Spānijas, Francijas un Itālijas čempionvienības sadalīs vienu ceļazīmi uz sezonas izšķirošo posmu – finālčetrinieku maijā. Visu "Riga" spēļu tiešraides būs pieejamas portālā Sportacentrs.com un televīzijas kanālā TV4.

Pēc 12 gadu pārtraukuma Jelgavā atgriezīsies "Barça", kas pavasarī svinēja septīto Spānijas titulu, bet 2022. gadā Rīgā ceturto reizi kļuva par Eiropas klubu čempioni. Ar Katalonijas milzi rīdzinieki gan tiksies turnīra noslēdzošajā spēlē svētdienas vakarā plkst. 17.00, bet rīt un parīt plkst. 19.00 spēlēs pret "Étoile Lavalloise" un "Città di Eboli", kuras šogad izcīnīja pirmos titulus Francijā un Itālijā.

Visās komandās, mājiniekus ieskaitot, netrūks labi zināmu spēlētāju. Barselonai gan savainojumus ārstē planētas labākais futzālists Ferrau, savulaik par labāko atzītais Serhio Losano un vēl virkne citu svarīgu spēlētāju, taču arī bez viņiem tieši "Barça" būs galvenā favorīte – pasaules čempioni Eriks un Andrē Kuelju, Adolfo, Katela, Didaks Plana no Spānijas izlases, Pitu un Mateuss no Brazīlijas izlases, Mamadū Turē no Francijas izlases un arī Harisons Santoss no Kolumbijas izlases ar Čempionu līgas spēļu rekordistu Hesusu Velasko trenera krēslā. Barselona arī ļoti vēlēsies reabilitēties par pagājušo sezonu, kurā palika bez finālčetrinieka un nenosargāja titulu.

Čempionu līgas rekordists būs arī "Riga" rīcībā – Rikardinju tieši "Riga" kreklā kļuvis par Čempionu līgas vislabāko vārtu guvēju un arī ieņem otro vietu spēļu ziņā. Bez viņa sastāvs pastiprināts arī ar pasaules čempionu Kiki Vaporaki no Argentīnas, brazīliešiem Seržinju, kurš pavasarī spēlēja Čempionu līgas pusfinālā, un Tallisu, kurš iepriekš spēlēja Spānijā un Portugālē, kā arī Argentīnas čempionu Dilanu Vargasu. No Latvijas futbola audzēkņiem sastāvā ir Dmitrijs Kuzmins, Maksims Seņs, Artjoms Kozlovskis un citi. Lavālas kluba zvaigznes ir Francijas izlases līderi Suheils Muhudins un Abdesamads Mohammeds un Marokas izlases balsti Sufians El Mesrars, Bilals Bakalī un Anass Bakalī, bet Itālijas kluba rindās izceļams Horvātijas izlases kapteinis Dario Marinovičs.

Viena apļa turnīrā jānoskaidro labākā komanda, kura pēc pusgada spēlēs Čempionu līgas pusfinālā. Latvijas klubu futzālu Elites kārtā līdz šim bija pārstāvējis vienīgi "Nikars", kas četros piegājienos sakrāja bilanci 1-1-10.

Vairāk par komandu sastāviem un Elites kārtu lasi ŠEIT.

Elites kārta

A grupaB grupaC grupaD grupa
BarçaBenficaSportingPalma
Étoile LavalloiseKairatAnderlechtHIT Kyiv
Città di EboliDobovecLoznica-GradOlmissum
RigaPrishtina 01HaladásLubawa

Jelgavas grupas kalendārs

DatumsSpēleLaiks
29.11.Barça - Città di Eboli16.00
Étoile Lavalloise - Riga19.00
30.11.Étoile Lavalloise – Barça16.00
Riga - Città di Eboli19.00
02.12.Città di Eboli - Étoile Lavalloise14.00
Riga - Barça17.00

Visu "Riga" spēļu tiešraides būs pieejamas portālā Sportacentrs.com un kanālā TV4.

     [+] [-]

, 2023-11-28 20:17, pirms 5 mēnešiem
Super 👌