Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Riga'' telpu futbolisti UEFA ČL pamatkārtu noslēdz ar uzvaru pār bosniešiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Riga'' telpu futbolisti UEFA ČL pamatkārtu noslēdz ar uzvaru pār bosniešiem
Rikardinju. Foto: Andris Pupurāns

LETA. Latvijas čempione telpu futbolā "Riga", kas ceturtdien nodrošināja vietu UEFA Čempionu līgas elites kārtā, sestdien pamatkārtas pēdējā, trešajā spēlē izcīnīja panākumu ar 8:4 (3:2) pār Bosnijas un Hercegovinas klubu ''Radnik''.

Jau trešajā minūtē sarkano kartīti nopelnīja Andžejs Mickēvičs, un īsi pēc tam pretinieki guva pirmos vārtus, taču nepilnu minūti vēlāk Konstantino Vaporaki panāca neizšķirtu.

Mača septītajā minūtē "Radnik" atguva vienu vārtu pārsvaru, tomēr pirmā puslaika turpinājumā rīdzinieki guva divus vārtus, precīziem esot Dmitrijam Kuzminam un Tallesam Flauzinju, un pārņēma vadību.

Otrajā puslaikā pretinieku vārtsargu pārspēja Rikardinju, Artūrs Strazdiņš un Artjoms Kozlovskis, bet pie otrajiem vārtiem tika Kuzmins un Flauzinju.

Trešdien "Riga" ar 9:1 uzvarēja "Gentofte" no Dānijas, bet ceturtdien ar 7:1 pārspēja mājinieces "Plzeņ" telpu futbolistus, nodrošinot vietu elites kārtā. "Radnik" pirmajā spēlē cīnījās neizšķirti 5:5 ar "Plzen", bet otrajā ar 3:6 atzina "Gentofte" pārākumu.

"Riga" telpu futbolisti turnīru sāka ar priekšsacīkstēm, kurās uzvarēja visos trīs mačos un nodrošināja pirmo vietu apakšgrupā un iekļūšanu pamatkārtā.

Rīdzinieki šo sezonu sākuši ar izcīnītu Latvijas Superkausu un "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgā ar četrām uzvarām ir līderi.

Elites kārtu sasniegs tikai grupas uzvarētāja. Elites kārtā novembrī un decembrī tiks noskaidrotas četras finālturnīra dalībnieces.

Pagājušās sezonas "Optibet" telpu futbola virslīgas čempionāta finālsērijā "Riga" ar 3-1 uzvarēja "RFS Futsal" komandu. Iepriekš šis klubs startēja ar nosaukumu "Petrow" un pērn Čempionu līgā pirmoreiz sasniedza pamatkārtu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-10-29 00:37, pirms pusgada
Kaut kā, šķiet, pārāk maza publicitāte šim pasākumam. Likās, ka Rikardinju uzaicināšana izraisīs lielāku interesi par telpu futbolu.

Bet mērķis - elites kārta - ir sasniegts.