Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Video: "Rabas" prezidents grūsta tiesnešus, "Nikars" asā cīņā tiek finālā

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
2018.gada 19.aprīlī Salaspils sporta namā notika Optibet Virslīgas pusfinālsērijas ceturtā spēle starp FK "Raba" un Latvijas titulētāko komandu FK "Nikars". Spraigā, emocionālā un asumiem bagātā cīņā uzvaru pagarinājumā ar 4:3 svinēja "Nikars" futzālisti, sērijā triumfējot ar 3:1. Uzvaras vārtus guva Rodrigo Gomežs, pēc kā sākās grūstīšanās starp "Raba" prezidentu Anatoliju Romaņuku un mača tiesnešiem (skatīt no 5:34)
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 06:48, pirms 6 gadiem
Varētu jau šeit ar humoru pieiet.Jūs taču redzat ,ka spēlētāji drīkst grūstīties ar rokām,pat par to sodu nesaņemot.Kāpēc būtu jāsoda RABAS prezidents,kurš arī tikai ar rokām pagrūstījās?Ko lai dara? Futbolā gadās,kad tiesnesis kādreiz kļūst par galveno personu laukumā,nevis spēlētāji.Loģiski būtu sodīt ne tikai RABAS prezidentu,bet arī tiesnesi,kurš būtībā ar nekvalitatīvu tiesāšanu ietekmēja spēles rezultātu.

     [+] [-]

, 2018-04-20 16:43, pirms 6 gadiem
Tiesnesis uro..s