Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas kārtējās cīņas telpu futbola čempionātā

Andrejs Siliņš

Sestdien, 17. decembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas kārtējās spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā. Bez zaudējumiem cīņu turpina „Varavīksnes” komanda, kura šoreiz bez problēmām tika galā ar „Nīcas” komandu.

Dienas pirmajā spēlē „Varavīksnes” komanda bez īpašām problēmām ar rezultātu 6:2 pārspēja „Nīcas” komandu, tādējādi turpinot savu uzvaru sēriju. Savukārt, „Nīcas” komandai tā bija trešā neveiksme piecās spēlēs.

Otrajā spēlē "Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs" futbolisti vēl pārliecinošāk (7:1) tika galā ar vēl vienu rajona komandu no Medzes, bet trešajā spēlē visai negaidīti „Klasiku” vienība pārspēja vienu no spēcīgākajām šī čempionāta komandām „Tosmari”, sagādājot tiem otro zaudējumu čempionātā, bet pašiem izcīnot pirmo uzvaru čempionātā.

Pēdējā šīs dienas A divīzijas spēlē „Grobiņas” futbolisti pēc pirmā puslaika esot zaudētāju lomā ar (0:2) spēja lauzt mača gaitu un ar rezultātu 6:2 pārspēja „UPTK” futbolistus, tādējādi nostiprinoties turnīra tabulas 2. vietā, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pašreizējiem līderiem „Varavīksnes” futbolistiem.

Čempionāta B divīzijas cīņās "Jensen Metal" ar 1:4 zaudēja "Full Force" vienībai, kuras spēlētājs Miķelis Kalns kļuva par mača labāko spēlētāju. Vēl "SPORT 2000" ar 7:2 sakāva komandu "TKLS", bet vienā no dienas saspringtākajiem mačiem "COMPAQ PEAT ADRENALINE" vienība ar 3:4 zaudēja "SLV Pluss" futbolistiem.

Čempionāta rīkotājs Jānis Prokners informē, ka turpmāko spēļu kalendārs varētu būt zināms nākošās nedēļas laikā.

Spēļu rezultāti (5. kārta):

SpēleRezultāts
SFK "Varavīksne" - "Nīca"6:2
"KV/LP" - "Medze"7:1
"Tosmare" - "Klasiku"2:4
"UPTK" - "Grobiņa"2:6
"Jensen Metals" - "Full Force"1:4
"Sport 2000" - "TKLS"7:2
"Compaq peat Adrenaline" - "SLV Pluss"3:4

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs