Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Petrow/Jelgava'' kā pirmā iekļūst virslīgas finālā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Petrow/Jelgava'' kā pirmā iekļūst virslīgas finālā
Matīss Babris, Miks Babris un Maksims Seņs. Foto: www.futsal.lv/FC Petrow

Cīņu ''Optibet'' telpu futbola virslīgas pusfināla ietvaros šodien aizvadīja ''Petrow/Jelgava'' futbolisti. Komanda savā laukumā uzņēma ''Nikaru'' un izcīnīja panākumu ar 3:2, triumfējot sērijā ar 3:0 un kā pirmā iekļūstot lielajā finālā.

''Petrow/Jelgava'' panākumu ar diviem vārtu guvumiem kaldināja komandas kapteinis Maksims Seņs. Vienus vārtus komandas labā guva arī Miks Babris. ''Nikara'' labā tikmēr ar vārtu guvumu izcēlās Aleksandrs Kuļešovs un Maksims Neverovskis.

11. minūtē mača rezultātu atklāja viesi, taču pateicoties desmit metru soda sitienam, mājinieki rezultātu izlīdzināja. Pēc pirmajām 20 spēles minūtēm uz tablo bija neizšķirts - 1:1.

Otrā puslaika sākumā ''Petrow/Jelgava'' jau izvirzījās vadībā. Četras minūtes vēlāk gan ''Nikars'' atkal atjaunoja intrigu, panākot neizšķirtu. Četras minūtes pirms pamatlaika beigām gan uzvaru nesošos vārtus mājiniekiem guva Miks Babris.

Jelgavnieki savu pretinieci var noskaidrot jau 23. aprīlī, kad otrs pusfināla pāris aizvadīs cīņu savā starpā. ''Raba'' sērijā pret ''Jēkabpils Lūšiem/Ošukalnu'' ir vadībā ar 2:1 un uzvaras gadījumā kā otrā kvalificēsies finālam.

''Petrow/Jelgava'' - ''Nikars'' 3:2 (1:1)
Vārti: Seņs 14' (10M), 25', Miks Babris 36' - Kuļešovs 11', Neverovskis 29'

''Optibet'' telpu futbola virslīgas spēles šonedēļ

DatumsLaiksSpēleRezultāts
15.aprīlis15:00FK Raba - Jēkabpils Lūši/Ošukalns4:1
16.aprīlis14:00FC Petrow/Jelgava - FK Nikars3:2

''Optibet'' telpu futbola virslīgas pusfinālu pāri

PārisRezultāts sērijā
FK Raba - Jēkabpils Lūši/Ošukalns2:1
FC Petrow/Jelgava - FK Nikars3:0

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/speles/fc-petrowjelg...