Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola virslīga sāksies nākamnedēļ: klāt Ludza un Daugavpils, prom Jēkabpils

Agris Suveizda

Telpu futbola virslīga sāksies nākamnedēļ: klāt Ludza un Daugavpils, prom Jēkabpils
Jēkabpils "Lūši" pret Kuldīgas "Nikeru". Foto: Ģirts Miksons

Svētdien Ogrē ar superkausu starp galvaspilsētas milžiem tiks ieskandināta Latvijas telpu futbola sezona, bet Virslīgas turnīra atklāšana gaidāma nākamnedēļ – 21. septembrī, informēju Latvijas Futbola federācija.

Svētdien Ogres sporta arēnā plkst. 13.00 paredzēts Virslīgas klubu prezentācijas pasākums, bet plkst. 16.00 sāksies superkauss starp "Riga" un RFS.

Telpu futbola virslīgas dalībnieču skaits no deviņām pieaugs līdz desmit, taču turnīrā vairs nepiedalīsies iepriekšējo sezonu stabila vērtība – Jēkabpils "Lūši", kas piedalījās sešās sezonās pēc kārtas un četrreiz sasniedza pusfinālu (bronza 2020. un 2021. gadā, ceturtā vieta 202. un 2024. gadā). Augstākā līga atgriezīsies Latgales lielpilsētā Daugavpilī, kas startēs ar "Daugavpils Futbola skolu", un tāpat startēs 1. līgas uzvarētāja "Ludza". Savulaik Ludzā augstākās līgas spēles uzņēma "Rēzekne".

Pārējās astoņas Virslīgas komandas dalību turpinās – galvaspilsētas pārstāves "Riga", RFS un "Futbola parks", Salaspils vienības TFK "Salaspils" un "Salaspils FA", bronzas medaļniece Kuldīgas "Nikers", kā arī "Nīca" un "Madona". Virslīgas sezonas sākums gaidāms 21. septembrī, bet spēļu kalendārs vēl nav izziņots.