Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Virslīgā par vēl vienu vadošo komandu mazāk, klubu skaits sarūk līdz astoņiem

Rolands Eliņš

Virslīgā par vēl vienu vadošo komandu mazāk, klubu skaits sarūk līdz astoņiem
TFK "Salaspils". Foto: LTFA

Latvijas Telpu futbola asociācija paziņojusi, ka pēc šodien rīkotās Virslīgas klubu sapulces apstiprināts dalībnieku loks, kas šosezon saruks līdz astoņām komandām. No iepriekšējās sezonas komandām nebūs "Nikara", "Beitar" un "Monarha".

Jau ziņojām, ka gaidāmajā sezonā telpu futbola sacensībās nepiedalīsies valsts vistitulētākā komanda "Nikars". Tāpat no dalības telpu futbola Virslīgā atteikusies "Beitar" (iepriekšējā sezonā ieņēma ceturto vietu regulārajā turnīrā), bet pēc sportiskā principa līgu pameta sporta kluba "Monarhs" (palika pārliecinošā pēdējā vietā) komanda.

Virslīgā turpinās startēt pagājušās sezonas Latvijas kausa ieguvēja Daugavpils "Lokomotiv" iepriekšējais nosaukums "LDz Cargo"/DFA, bronzas godalgu īpašniece FC "Petrow" un ceturtdaļfinālisti TFK "Rēzekne"/RFA, FK "Raba", "Jēkabpils Lūši" un "New Project". Visbeidzot, dalībnieku pulkam šosezon piebiedrosies 1. līgas čempionvienība RSU/"BAO-Dobele" un aizvadītās sezonas trešā spēcīgākā komanda TFK "Salaspils", kamēr otrās vietas ieguvējas "Nikera" nebūs.

Jābilst, ka līdz čempionāta sākumam Virslīgas dalībnieku sarakstā vēl var notikt izmaiņas.

Klubi piekrita Latvijas Telpu futbola asociācijas izpilddirektora Jāņa Nartiša priekšlikumam sākt Virslīgas regulāro sezonu 5. oktobrī, lai gan iepriekš LTFA bija vēstījusi, ka Virslīgas sākums paredzēts 18. septembrī. Savukārt noslēdzošo divu apļu turnīra kārtu komandas aizvadīs 2020. gada 18. janvārī. Pēc izlašu pārtraukuma februārī sāksies "Optibet" Virslīgas play-off cīņas.

Latvijas Telpu futbola asociācija arī 2019./2020. gada sezonā turpinās sadarbību ar sporta bāru tīklu "Optibet", kas jau trešo sezonu pēc kārtas būs Virslīgas čempionāta galvenais atbalstītājs. Arī šogad Virslīgas maču tiešraides būs iespēja vērot Sportacentrs.com TV kanālā.

Izmantotie resursi:
LTFA

     [+] [-]

, 2019-08-12 18:36, pirms 5 gadiem
Atkal tas Gorkšs...

     [+] [-]

, 2019-08-12 18:54, pirms 5 gadiem
LTFA iet uz grunti.

     [+] [-]

, 2019-08-12 19:03, pirms 5 gadiem
Un kur Ļešenoks ar savu honoru?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-12 20:03, pirms 5 gadiem
pamazām izzūd Ljašenko uzaudzētais mīts, ka viņš futzālu pacēlis kaut kādos super attīstības augstumos

     [+] [-]

, 2019-08-13 11:06, pirms 5 gadiem
Rīgā paliek tikai 3 Virslīgas komandas (un varbūt RABA atkal mājas spēles aizvadīs ārpus galvaspilsētas).