Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Petrow/Jelgava'' un ''Raba'' futbolisti izcīna pirmo uzvaru ceturtdaļfināla kārtā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Petrow/Jelgava'' un ''Raba'' futbolisti izcīna pirmo uzvaru ceturtdaļfināla kārtā
Foto: FK Raba

Vakar sākās ''Optibet'' telpu futbola virslīgas izslēgšanas spēles. Tika aizvadīti divi mači un pie pirmajām uzvarām ceturtdaļfinālā tika ''Petrow/Jelgava'' un ''Raba'' komandas. ''Petrow/Jelgava'' ar rezultātu 9:0 sagrāva ''Nikers'' futbolistus, bet ''Raba'' ar 8:6 triumfēja pār ''Rēzekni''.

''Petrow/Jelgava'' - ''Nikers''

• ''Nikers'' iesoļoja izslēgšanas spēlēs ar pēdējo ceļa zīmi, taču laimīgas sagadīšanās dēļ pakāpās uz septīto pozīciju. Tas gan situāciju labāku vēl nepadara, jo pirmais mačs pret ''Petrow/Jelgava'' bija ļoti smags. Komanda nespēja izrādīt pat mazāko pretestību un cieta sakāvi ar 0:9.

• ''Petrow/Jelgava'' rindās rezultatīvākais bija Dmitrijs Kuzmins, kurš guva divus vārtus. Pārējiem septiņiem vārtiem bija cits vārtu autors, kas nozīmē, ka vārtus guva astoņi dažādi spēlētāji šajā mačā.

''Raba'' - ''Rēzekne''

• Regulārā turnīra uzvarētājai gan neklājās tik viegli. Veiksme šoreiz nebija viņa pusē - pēc pirmā puslaika ''Raba'' bija iedzinējos ar 3:4 un trīsreiz bumbu viņi bija raidījuši savos vārtos. Otrajā puslaikā gan viņi demonstrēja līderu cienīgu spēli un izcīnīja uzvaru sērijas pirmajā mačā.

• Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija leģionārs Eriveltons Tomass Alvešs da Silva, kurš guva četrus vārtus. Kaspars Žurovs bumbu raidīja divreiz savos vārtos, bet reizi precīzs ''Rēzeknes'' rindās bija Jegorovs, Zeps un Jelagovs.

Sērija ilgst līdz kādas komandas divām uzvarām. Otrā sērijas spēle paredzēta pēc divām nedēļām. Šovakar ceturtdaļfināla pirmo spēli tikmēr aizvadīs ''Nikars'' un ''Nīca/OtankiMill'' futbolisti. Spēles sākums plkst. 18:45.

''Petrow/Jelgava'' - ''Nikers'' 9:0 (5:0)
Vārti: Šternbergs 2' (S), Kuzmins 3', 38', Seņs 12', Miks Babris 13', Matīss Babris 19', Mhitarjans 29', Martins 37', Udovičenko 39'

''Raba'' - ''Rēzekne'' 8:6 (3:4)
Vārti: da Silva 4', 23', 31', 36', Grīslis 12', Mickēvičs 13', Tarakanovs 28', Strazdiņš 38' - Žurovs 2' (S), 14' (S), Hercbergs 4' (S), Jegorovs 18', Zeps 31', Jelagovs 34'

''Optibet'' telpu futbola virslīgas spēles šonedēļ

DatumsLaiksSpēleRezultāts
9.marts20:30FC Petrow/Jelgava - FC Nikers9:0
21:15FK Raba - TFK Rēzekne8:6
10.marts18:45FK Nikars - FK Nīca/OtankiMill
12.marts17:00Jēkabpils Lūši/Ošukalns - TFK Salaspils

''Optibet'' telfu futbola ceturtdaļfināls

KomandasRezultāts sērijā
FK Raba - TFK Rēzekne1:0
FC Petrow/Jelgava - FC Nikers1:0
FK Nikars - FK Nīca/OtankiMill0:0
Jēkabpils Lūši/Ošukalns - TFK Salaspils0:0

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/Ca5acQ4...
https://www.instagram.com/p/Ca5f1MC...