Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Nikars'' izcīna pārliecinošu uzvaru ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Nikars'' izcīna pārliecinošu uzvaru ceturtdaļfināla pirmajā spēlē
"Nikars" spēlētāji. Foto: fknikars.lv

Šodien tika aizvadīta viena ''Optibet'' telpu futbola virslīgas ceturtdaļfināla spēle. ''Nikars'' savā laukumā uzņēma ''Nīca/OtankiMill'' futbolistus un spēra soli tuvāk pusfinālam, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 9:2.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar diviem gūtiem vārtiem bija Artūrs Kuļešovs. Viesu rindās viens precīzs raidījums Edgara Miķeļa Kovaļska un Raivja Sviļa kontā.

''Nikars'' mača rezultātu atklāja jau pirmajā spēles minūtē. Jau pēc pavisam īsa laika pārsvaru viņi dubultoja. Daniels Sērmoliņš pēcāk nerealizēja soda sitienu un ''Nīca/OtankiMill'' spēlētājiem īsti neizdevās vairs izrādīt pretestību. Pēc puslaika rezultāts uz tablo bija jau 4:0.

Arī otrajā puslaikā ''Nikara'' dominance turpinājās. Mājinieki guva vēl četrus vārtus un uz tablo jau bija graujošs 8:0. ''Nīca/OtankiMill'' mača izskaņā guva divus vārtus, taču ar to bija par maz. Piecas sekundes pirms mača beigām precīzs bija Renārs Pastars, kurš guva devītos ''Nikara'' vārtus un pielika punktu šim mačam.

''Nikars'' - ''Nīca/OtankiMill'' 9:2 (4:0)
Vārti: Aleksandrs Kuļešovs '1, Zabarovskis 1', Artūrs Kuļešovs 16', 34', Oļeškovs 19', Neverovskis 23', Matjušenko 26', Skurjats 28', Pastars 39' - Kovaļskis 37', Svilis 38'

Sērija ilgst līdz kādas komandas divām uzvarām. Atbildes spēles gaidāmas vien pēc divām nedēļām, taču sestdien pirmo ceturtdaļfināla spēli aizvadīs arī ''Jēkabpils Lūši/Ošukalns'' un ''Salaspils'' futbolisti.

''Optibet'' telpu futbola virslīgas spēles šonedēļ

DatumsLaiksSpēleRezultāts
9.marts20:30FC Petrow/Jelgava - FC Nikers9:0
21:15FK Raba - TFK Rēzekne8:6
10.marts18:45FK Nikars - FK Nīca/OtankiMill9:2
12.marts17:00Jēkabpils Lūši/Ošukalns - TFK Salaspils

''Optibet'' telfu futbola ceturtdaļfināls

KomandasRezultāts sērijā
FK Raba - TFK Rēzekne1:0
FC Petrow/Jelgava - FC Nikers1:0
FK Nikars - FK Nīca/OtankiMill1:0
Jēkabpils Lūši/Ošukalns - TFK Salaspils0:0

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/speles/fk-nikars-fk-...