Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Pikijons pievienojas "Lyon"

Agris Suveizda

Pikijons pievienojas "Lyon"
Pikijons cīņā ar "Rennes" vārtsargu
Foto: AFP

Frederiks Pikijons pievienojies septiņkārtējiem Francijas čempioniem "Olympique Lyonnais". Par 29 gadus vecā uzbrucēja pāreju "Lyon" nāksies šķirties no četrarpus miljoniem eiro. Līgums ar futbolistu parakstīts uz četriem gadiem.

Frederiks Pikijons, kura saknes meklējamas Jaunkaledonijā (Francijai piederoša sala Klusajā okeānā), Lionā atrodas jau kopš otrdienas, bet šodien beidzot lika savu parakstu uz kontrakta. Līgums parakstīts uz četrām sezonām, bet viņa iepriekšējā komanda "Monaco" kā kompensāciju saņēma aptuveni 4,5 miljonus eiro.

Lionas "Olympique" par Pikijonu izrādīja interesi jau pirms divām sezonām. Toreiz gan panākt vienošanos neizdevās, un viņa tā brīža klubs Frederiku uz sezonu izīrēja "Monaco" ar tiesībām iegūt pēc tam šo spēlētāju (ko "Monaco" arī izmantoja). "Toreiz "Lyon" prezidents man apsolīja, ka kādu dienu spēlēšu šajā vienībā," Pikijons apstiprināja, ka "OL" par viņu interesējās arī iepriekš.

"Pikijona iegāde palīdzēs mums dažādot savu spēles stilu," Aulas izteicās, ka viens no uzbrucēja plusiem ir atšķirīgā spēles maniere, salīdzinot ar Benzema un Fredu. Pašlaik "Lyon" ir uzbrucēju pārbagātība, taču tuvāko nedēļu laikā komandu varētu atstāt Freds, par kuru interesējas Brēmenes "Werder", kā arī Čehijas izlases uzbrucējs Milans Barošs, kurš savu vietu komandā tā arī joprojām nav atradis.

Izmantotie resursi:
olweb.fr

  +3 [+] [-]

, 2008-07-31 21:38, pirms 16 gadiem
Nu jā nopērkot Pikijonu jautājums par uzbrucēju iegādi ir izsmelts!
Bet pašlaik man vairāk interesē vai Baroš un Freds paliks komandā- Nu katrā ziņa nebūtu jau nekāda lielā skāde ja viņi abi arī aizmuktu prom no Lyonas , jo tāpat vēl paliek 6 uzbrucēji komandā , bet jatdzīst gan ka viens no šiem pieciem ir jauniņais Tafers kurš ir 1991 gada puišelis.Bet nu šā vai tā komanda vēl paliks 5 labi uzbrucēji - Benzema Keita Gouvu Mouniers Pikijons.
Šosezon noteikti lielāks spēles laiks varētu tikt dots Keitam. Ja Lyona spēles ar diviem uzbrucējiem tad iespējams ka Keita ar Benzemā varētu būt uzbrukumā.
Runājot tieši par jauno pirkumu Pikijonu viņš nav pirkts kā pamata spēlētajs tas nu ir skaidrs, viņš ir pirkts ar domu pastiprināt konkurenci ar uzbrucējiem, lai tādi spelētaji ka Gouvu vai Keita ne uz brīdi neatslābtu!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-31 21:40, pirms 16 gadiem
Keita ir labs Doktor France! Vel ir ari Govuu un Benzema glabeju lomaa.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-31 21:44, pirms 16 gadiem
Lyonai uzbrukuma spēlētāju ir vairāk kā vajag.vēl jau arī jaunais Pjaničs mierīgi par uzbrucēju varētu kapāt. Tā kā kādam noteikti būs jādodās projām.esmu pārliecināts,ka tas būs Barošs un ļoti iespējams,ka Freds. es gan vēlos,lai freds paliek,bet pats viņš tā nedomā.
tagad ir uzbrucēju pārbagātība,toties ar aizsargiem ir švaki.laikam Bodmers(!!!) pret Bordeaux spēlēs kopā ar Krisu centrā.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-01 11:38, pirms 16 gadiem
Labs spēlētājs. Lyon uzbrukumā lieki noderēs, bet ceru, ka arī Barošs un Freds paliks komandā.