Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"PSG" sods netiek mīkstināts

Agris Suveizda

"PSG" sods netiek mīkstināts
Plakāts, kura dēļ tika sodīts "PSG"

Francijas Futbola Federācija (FFF) noraidījusi Francijas Nacionālās Olimpiskās komitejas (FNOK) piedāvājumu mīkstināt bargo sodu - izslēgšanu no šās sezonas Līgas kausa izcīņas -, nomainot to ar sešu mājas spēļu aizvadīšanu aiz slēgtām durvīm.

Francijas galvaspilsētas Parīzes futbola klubs "Paris Saint Germain" pagājušajā sezonā iekļuva Līgas kausa finālā, kurā ar 2:1 pārspēja "Lens". Tomēr vēlāk Profesionālā Futbola Līga (PFL) nolēma aizliegt "PSG" aizstāvēt titulu, izslēdzot no Līgas kausa izcīņas uz nākamo sezonu. Galvenie vaininieki bija "PSG" fani, kuri izritināja tribīnēs aizvainojošu plakātu.

FNOK ierosināja atļaut tomēr "PSG" piedalīties šajās sacensībās, kā soda mēru piedāvājot aizvadīt pirmās sešas mājas spēles Francijas čempionātā aiz slēgtām durvīm, tādējādi sodot līdzjutējus, nevis pašus futbolistus. Tā kā jau tuvāko dienu laikā tika paredzēta šīs kausa izcīņas izloze, šodien tika sasaukta ārkārtas sapulce, kurā FFF noraidīja šo piedāvājumu.

"Mūs satrieca tas, ka FNOK uzskatīja šo sodu par pārāk nesamērīgu. Mēs uzskatām, ka sankcijas ir atbilstošas rīcībai. Vispirms mūs uzskatīja par pārāk pielaidīgiem, tagad - par pārāk bargiem," paziņoja FFF prezidents Žans Pjērs Eskalettes, piebilstot, ka šāda veida uzvedība nav pieļaujama.

Saistītie raksti:
"PSG" iespējams apžēlos

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -4 [+] [-]

, 2008-07-29 19:33, pirms 16 gadiem
isti nesaptrotu kas tani plakata rakstiits!

     [+] [-]

, 2008-07-29 19:39, pirms 16 gadiem
Debila situacija. Shvaki ar to kulturu dazam labam. Diemzel...

  +4 [+] [-]

, 2008-07-29 19:40, pirms 16 gadiem
kaut kas par pedinjiem rakstiits.

  +3 [+] [-]

, 2008-07-29 19:40, pirms 16 gadiem
Janchuks5 rakstīja: isti nesaptrotu kas tani plakata rakstiits!

Saistītie raksti:
"PSG" iespējams apžēlos

  +2 [+] [-]

, 2008-07-29 19:43, pirms 16 gadiem
trupac rakstīja: kaut kas par pedinjiem rakstiits.

ekzaktlī. Plakāts esot veltīts Parīzes ziemeļaustrumu rajonā dzīvojošajiem,dēvējot viņus tevis nosauktajā terminā+par bezdarbniekiem un vēl par rasismu kaut kas.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 20:12, pirms 16 gadiem
Iisteniibaa, jau pareizs leemums! ja atcels to sodu un uzliks to speelju diskvalifikaaciju, tad fani to izcietiis un turpinaas atkal cuukoties, bet izsleedzot no turniira, ir lielaaka iespeejamiiba, ka vairaak nekas taads nenotiks...
protams, varbuut pat tad vinji nelabosies, bet shaadaa veidaa ir lielaakas ceriibas panaakt kko, nekaa ar paaris speelju aizvadiisanu bez faniem!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-29 20:16, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Iisteniibaa, jau pareizs leemums! ja atcels to sodu un uzliks to speelju diskvalifikaaciju, tad fani to izcietiis un turpinaas atkal cuukoties, bet izsleedzot no turniira, ir lielaaka iespeejamiiba, ka vairaak nekas taads nenotiks...
protams, varbuut pat tad vinji nelabosies, bet shaadaa veidaa ir lielaakas ceriibas panaakt kko, nekaa ar paaris speelju aizvadiisanu bez faniem!

Vovo, jo tad viņi nebūs bijuši uz spēlēm, 7. spēlē atkal noārdītos un viss turpinātos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 21:47, pirms 16 gadiem
Pareizi!! vēl varetu uzlikt sodu par cka fanu saukli ha ha...taa ir pretinieku un viņu fanu aizvainošana...

     [+] [-]

, 2008-07-30 12:38, pirms 16 gadiem
Kurš zin, kas īsti bija tajā plakātā? Cik zinu, tas bija "veltīts" Ziemeļfrancijas iedzīvotājiem, tā kā rasisms - kāds parasti - tas nav, bet drīzāk nacionālo šķelšanu veicinošs. Lānsa - Ziemeļfrancijas ogļraču pilsētiņa, tagad gan Eiropā raktuves intensīvi klapē ciet, Lilles aglomerācijā, tur vēsturiski daudz flāmu izcelsmes iedzīvotāju. Varbūt kaut kas no šitās operas, jo "melnie" daudzi spēlē arī PSG.