Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Perens atsaka "Nantes"

Agris Suveizda

Perens atsaka "Nantes"
Alēns Perens
Foto: AP

Pēc tam, kad no amata tika atbrīvots Mišels Der Zakarjans, kā viņa pēctecis tika minēts Alēns Perens. Viņš pirmdien pabija Nantē, lai ar futbola kluba vadību izrunātu visas detaļas. Tomēr vakar viņš izlēma komandai atteikt.

Jau ziņojām par Mišela Der Zakarjana atbrīvošanu no "Nantes” galvenā trenera amata pēc trešās Francijas futbola čempionāta spēles. Kā viņa iespējamais aizvietotājs tika minēts bijušais "Lyon” galvenais treneris Alēns Perens. Pēc sarunām ar kluba vadību Perens apdomāja savu atbildi un izlēma atteikties no piedāvātās iespējas. Tādējādi komandas galvenā trenera lomā nākamajā spēlē pret "Le Mans” iejutīsies bijušais žurnālists Kristians Lariepe, kurš klubā strādā par tehnisko direktoru.

"Mēs esam šokā par saņemto atteikumu un ārkārtīgi sarūgtināti, jo viņš [Perens] bija ideāls kandidāts galvenā trenera amatam. Mēs ar viņu risinājām pārrunas, tomēr nespējām vienoties," izteicās kluba ģenerāldirektora aizvietotājs Paskāls Prauds.

Pagājušajā sezonā Perens aizveda "Olympique Lyonnais” līdz Francijas čempionu titulam ("Lyon” kļuva par septiņkārtējo čempioni), kā arī izcīnīja Francijas kausu. Pēc Francijas izlasei tik neveiksmīgā šā gada Eiropas čempionāta tika baumots, ka Perens kļūs par Romeina Domeneka aizvietotāju pie izlases stūres, tomēr FFF (Francijas futbola federācija) nolēma tomēr neatlaist Domeneku no darba, dodot viņam vēl vienu iespēju.

Izmantotie resursi:
eurosport.fr

     [+] [-]

, 2008-08-28 13:07, pirms 16 gadiem
diez vai Nantes ir taadi naudas liidzeklji kaa Lionai, taapeec arii nepiekrita, jo nevar uzbuuveet uzvaroshu komandu

     [+] [-]

, 2008-08-28 13:16, pirms 16 gadiem
Carloz rakstīja: diez vai Nantes ir taadi naudas liidzeklji kaa Lionai, taapeec arii nepiekrita, jo nevar uzbuuveet uzvaroshu komandu

To no viņa arī neprasa. Katrā ziņā,ne jau tikai nauda ir galvenais. Citādi viņš Sochaux nebūtu pirms Lyon trenējis.

     [+] [-]

, 2008-08-28 17:49, pirms 16 gadiem
Nja interesanti kursh tad beigu beigas bus tas Nantes treneris es jau labpraaat gribeju lai par treneri kljuutu Perins bet nu ja ne ta nee! Kas zin varbuut Perinam ir kaadi nopietnaaki piedavajumi kuri veel netiek izpausti!?!

     [+] [-]

, 2008-08-28 20:02, pirms 16 gadiem
Carloz rakstīja: diez vai Nantes ir taadi naudas liidzeklji kaa Lionai, taapeec arii nepiekrita, jo nevar uzbuuveet uzvaroshu komandu

Nu, pirms dažiem gadiem Nantes bija ļoti laba komanda.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 20:31, pirms 16 gadiem
Chesis10 rakstīja: Nu, pirms dažiem gadiem Nantes bija ļoti laba komanda.

Pat ļoti laba. Ja nemaldos,pēdejie,kas dabūja zeltu pirms Lyon uzvaru gājiena.